Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek? Teljesen padlóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek? Teljesen padlóra tett.

Figyelt kérdés

Minden rezsit én fizetek, még az ő biztosításait is, a fizetését csak saját magára költi, Amikor azonban olyan kéréssel áll elő, amit nem tudok teljesíteni, mert mostanában nekem sem megy úgy a cég, akkor totál bedurvul, nincs semmi szex, vacsora, stb. Ráadásul mostanában a feleségem rendszeresen kihívja rám a rendőrséget kitalált indokokkal, hogy bántalmazom, meg nem engedem el, stb. (Most már betelt a pohár és én is feljelentettem hatóság megtévesztéséért, mert elkövette azt a hibát, hogy olyan dolgokat is mondott, aminek az ellenkezőjére tanuim is vannak.) De a kamu látleletekkel nem tudok mit kezdeni. Persze ilyenkor neki hisznek, mert ő a nő. De az csak arra jó, hogy eltávolítson egy időre, ami közben elvisz otthonról minden pénzt meg értéket és eltűnik a gyerekekkel, akiknek iskolába kéne járniuk. Aztán két hét múlva visszajön, hogy legyen minden rendben. Én már beadtam a válópert, de kénytelen voltam visszavonni, mert megzsarolt azzal hogy tesz róla, hogy sose láthassam a gyerekeimet, meg olyan dolgokkal, ami ellen tudja, hogy nem tudok mit tenni, hiába is csináltam mindent teljesen becsületesen. Neki csak akkor kellek, amikor pénz van, de hogy most kevesebb jut, nem érti meg. Nekem nagyon fontos lenne a szeretet, de így negyven felett, egy olyan férfi, aki nem jóképű és nem sportos, ráadásul ilyen háttérrel mit tud kezdeni.

Ha valakinek van ötlete, hogy miként lehetne leállítani ezeket a rágalmakat, akkor annak a válasznak örülnék.

2010. máj. 9. 09:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ha sosem csaltad meg és ő sem akkor tényleg érdemes a helyreálláson gondolkodni,akár orvos,akár pszichológus kell hozzá esetleg mindkettő.
2010. máj. 11. 19:20
 12/32 anonim ***** válasza:
Ez az ikerházas duma elég hányinger,esetleg hallani a régi feleség mennyire élvezi a szexet az új férjjel,ez aztán a gyereknek való...Nem lehetne szemközti ház?Vagy a szomszéd utca?
2010. máj. 11. 19:23
 13/32 anonim ***** válasza:
Gyűjts ellene bizonyítékokat, hiszen mindent letagad. Ha már lesz elég és végképp nem tudsz vele dülőre jutni, add be a válást. Fogadj egy ügyvédet és ne riasszanak el a fenyegetései. Csak sokkol téged, mert hagyod magad. Nem ahhoz Adonisznak lenni, hogy találj egy kedves, rendes nőt. De előbb a mostanitól kellene megszabadulnod.
2010. máj. 11. 19:37
 14/32 anonim ***** válasza:
Vedd észre, hogy a leggyengébb pontodon /gyerekek elvitele/ zsarol. Ha elválsz tőle, az is meg fog oldódni. Lehet, hogy csak 20 km-re megy el velük. Szabadulj meg tőle, utána ráérsz a többivel!
2010. máj. 11. 19:40
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

hány évesek a gyerekek? amugy úgy látom, hogy neked csak a saját érdekeid a fontosak, a feleség az ágyban, a boldog családi élet, stb... hát tudod boldog családi életre a gyerekeid is vágynak... ha pedig olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy nem tenne keresztbe ez a nő neked a gyerekekkel kapcsolatban, akkor meg is érdemled, hogy elvigye őket 300 kmre. míg nem váltatok el, és nincs gyerekelhelyezési per, foghatod a gyerekeket, és elviheted őket akárhova, a rendőrség nem tud tenni semmit (akár külföldre is) érdemes lenne ezzel próbálkozni, persze, csak ha szereted őket annyira, hogy fel is neveld. vagy az már nem?

jah és sportolni el lehet kezdeni. majd az új életben amibe remélem a gyerekeid is beleférnek..

2010. máj. 11. 20:08
 16/32 anonim ***** válasza:

Én 44 vagyok s a férjem engem is padlóra tett. Próbálkozzunk együtt? A gyerekeidet is hozhatod :-)

Még nem váltam el,nem mertem...

2010. máj. 11. 20:32
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha bemész egy családsegítőbe, ott mindent el tudnak neked az ilyenről mondani, egyébként nem tilthatja meg neked a láthatás jogát még úgy sem, hogy elviszi a gyerekeket, mert a szülőnek kötelessége és joga látni a gyerekeit, és téged ettől a jogodtól megfosztottak. Családsegítő tud ebben segíteni, hogy a feleséged is helyre tegye, ha mást nem kicsit ráijesztenek, hogy ez így nem lesz jó, ha meg csak a pénz érdekli, akkor csak a saját kártyádon tarts pénz, ne adj neki, magyarázd el neki, hogy ez így nem oké, ha elviszi a gyerekeket, azzal csak a gyerekekkel tesz rosszat, nem veled, mert az ő lelkük fogja megsínyleni. Gyorsan döntsetek, mert ez nagyon nem jó a gyerekeknek.
2010. máj. 11. 21:42
 18/32 anonim ***** válasza:
Ha egy nő ilyet tesz egy férfival akkor az nem azért van, mert még szereti. A boldog családi életről pedig csak annyit, hogy nem csak ő rontotta el a kapcsolatotokat, valószínűleg te is tettél azért, hogy a feleségedben ilyen viselkedés váltódjék ki. Ne felejtsd el, hogy egy kapcsolat 2 emberes, 2 ember akarata kell hozzá. Családterápia, párterápia, de egy jó mediátor is sokat segítene rajtatok. Sok sikert! Az én családomban is van egy nő aki bántja a férjét, de mégis ő jelentette fel a férjet bántalmazásért. Ott is hasonlóakat tanácsoltam.
2010. máj. 12. 07:03
 19/32 A kérdező kommentje:

21:72 és 07:03:

A családsegítőt és a párterápiát már próbáltuk, egy darabig aztán a feleségem lepasszzolta a dolgot, mondván nem értenek hozzá, pedig szerintem hasznos volt.

20:32: Priviben beszélgethetnénk esetleg, ilyenkor ez is jólesik és kíváncsi lennék a te történetedre is.

20:08: Miből gondolod, hogy minden férfi csak a saját érdekeit nézi? Lehet hogy más férfiaknak nem, de nekem fontosak a gyerekeim. Nem olyan kicsik már, tehát tudnék gondoskodni róluk, akár egyedül is. Ez a stílus az, ami a feleségem esetén is nagyon irritál. Ezek szerint a szex csak azért van, hogy a férfi kielégüljön? Nekem sajnos az is fontos, hogy a párom is jól érezze magát velem. Szerintem akkor jó egy kapcsolat, ha a szexuális együttlétet MINDKÉT FÉL rendszeresen igényli. Ha szerinted az önzőség, hogy boldogan szeretnék élni, akkor azt hiszem téged is nagyon nehéz lehet elviselni. A két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást egy normális kapcsolatban. Miből gondolod, hogy egy esetleges új életbe a gyerekeim nem férnének bele? Ez is csak egy rosszmájú megjegyzés, vagy a saját, férfiakról szerzett rossz tasztalat? Amúgy meg ha nem tudunk megegyezni a váláson, akkor kérni fogom a bíróságon, hogy nálam helyezzék el a gyerekeket. De ha szerinted "a feleség az ágyban, és a boldog családi élet" csak a saját érdekeim, akkor te sem élhetsz harminikus életet, mert szerintem ha jó egy kapcsolat, akkor a feleség szívesen bújik ágyba a férjével, és ő is vágyik arra a boldog családi életre. Persze lehet hogy a mai világban már nem ez a divat és én gondolkodom rosszul.

2010. máj. 12. 08:33
 20/32 anonim ***** válasza:
19:30-asnak!Sajnálom,hogy benned hányingert kelt ez az "ikerházas duma",de ha látnád,hogy mennyire ragaszkodik az Apukájához is a 6éves Fiunk és látnád,hogy mennyire szenved ettől a viszonylag kisváltozástól is lehet,hogy megértenéd,hogy miért mentem bele ebbe a verzióba.Ja mellesleg Ő súlyosan asztmás és bármit megtennék,hogy ne legyen visszaesés az Ő betegségében!!!Hidd el nagyon nehéz volt ezt a döntést meghoznom 6éve nem élünk házas életet,csak a gyerekek miatt maradtunk együtt eddig is.Én közben pánik beteg lettem,lefogytam és az önbizalmam padlót fogott.Most próbálom újra felépíteni önmagam.Én hiszek abban,hoyg ha mindkét fél úgy áll a dolgokhoz akkor kultráltan is le lehet zárni egy már rég nem működő házasságot.Megnyugtatás képpen még annyit,hogy csak az előtér és a fürdőink között leszünk elválasztva és ha ez így nem működne akkor elköltözhet valameikünk.
2010. máj. 12. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!