Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször megcsaltam a feleségem, lehet ebből még valami?
Figyelt kérdés
Emberileg jól megvagyunk de nem kívánom vele a szexet. Lehet jobbanjárnánk ha elválnánk és találna mindenki olyat magának akivel az ágyba is jó.2017. febr. 10. 11:36
11/17 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekünk. 20 25 kg plusz van rajta. És régebben ő is megcsalt amit bevallott. Akkor ott akartam hagyni de visszakönyörögte magàt.
2017. febr. 11. 17:14
12/17 anonim válasza:
Akkor mitől hízott meg ennyire?
13/17 A kérdező kommentje:
Nassolgatás csoki chips...
2017. febr. 12. 08:28
14/17 anonim válasza:
Miért nem mondtad neki,hogy neked ez így nem jó?
15/17 A kérdező kommentje:
Többször mondtam neki,őszerinte 1 kapcsolat nem ezen múlik.
2017. febr. 12. 14:52
16/17 anonim válasza:
Ha nincs gyerek, mi tart mellette? Mindenesetre ne is legyen gyerek, mert akkor jönnek csak a bonyodalmak egy esetleges válásnál.
17/17 anonim válasza:
"Többször mondtam neki,őszerinte 1 kapcsolat nem ezen múlik"
Remélhetőleg legalább a válásból megtanulja majd, hogy de, bármin múlhat kapcsolat ami a MÁSIKNAK kiábrándító. Elmehettek még párterápiára, ha arra se hajlandó, akkor nincs mit tenned, válj el. Szerinte min múlik a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!