Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők, ti hogy oldjátok meg a vitákat?
Hát ez így elég érdekes. Jó értem? Ő mondja a dolgokat, neked meg mindenféle megjegyzés nélkül engedelmeskednek kell...semmi kifogás...ha ő azt mondja zöld az ég, nem ellenkezhetsz, mert akkor kiborul a bili?
Tény, hogy nem lehet egy egész életen keresztül csak bólogatni és nyelni!!!! Viszont ha szeretitek egymást, akkor módot kell találni a megoldásra. Ez máshogy nem lehetséges, csak ha leültök kettesben és megbeszélitek a gondokat. Esetleg elmehetnétek párkapcsolati tanácsadóhoz.
Viszont ha már nem szeretitek egymást, akkor csak a gyerek miatt ne maradjatok együtt, mert annak ő issza meg a levét (ez sajnos tapasztalat), és az senkinek sem jó.
Mindenesetre meg kell értetni vele, hogy ő nem tökéletes, és hogy másnak is lehet igaza vagy véleménye, még ha az nem is egyezik az övével.
Én próbáltam azt az utat járni, hogy nem mondom meg a véleményemet mindig mindenkinek-megpróbáltam a férjemet utánozni, ő nagyon diplomatikus-, de szó szerint beteg lettem tőle.
Elkezdett egy ideg ugrálni a szemhéjamban.
Ettől kezdve úgy vagyok vele, hogy megmondom a véleményemet mindenkinek, természetesen otthon is.
Ráadásul, ha ordítani is kell, akkor ordítok is, egyszerűen ilyen a természetem. Ha visszatartom a véleményemet, akkor az elsősorban nekem árt.
Egy dolgot mindenesetre megtanulhattál: sose azt nézd, hogy egy szerelmes férfi veled hogyan viselkedik, naná hogy kényezteti az ember azt, akire folyamatosan áll a farka, hanem azt figyeld, milyen másokkal, mert olyan lesz veled is, ha elmúlt a lila köd.
Magadat a veszekedésekben ne hibáztasd, hiszen az a több hosszabb kapcsolat valamiért mégis csak véget ért. Talán pont ez volt az ok?
Én nem veszekednék vissza, hanem csak egyszer közölném bájosan mosolyogva, hogy milyen hangnemet várok el, ha nem akarja, hogy végleg lelépjek, másodszor meg már lépnék. Nem hagynám, hogy egy rossz természetű, konok barom tönkretegye a mindennapjaimat, az életemet. Mondjuk azt nem értem, hogy voltál képes beleszeretni valakibe, aki még az anyját is kiosztja. Számomra alap, hogy a másik intelligens, jó ember legyen. Gondolom, tetszett a hiúságodnak, hogy mindenkit elküld melegebb éghajlatra, téged meg a tenyerén hordoz. Hát ez lett a vége, magadra vess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!