Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megutáltatni egy párkapcsolatban a másikat a párjával szemben?
Nem rólam van szó!
Barátnőm nem szereti már a párját. De ha szakít vele nem biztos abban, hogy a pasi nem tesz-e komolyabb kárt magában az meg senkinek nem lenne jó.
Azt találta ki, hogy akkor valahogy el kéne érnie, hogy Őt ne szeresse már és akkor különválnak útjaik.
Fel se akarja áldozni magát se a pasit ezért a hülye gondolkodásáért, de szeretne különmenni tőle.
Hogyan oldja ezt meg?
Szia kérdező,én most léptem ki egy ilyen kapcsolatból,mint a barátnőd,és én is ilyen helyzetben voltam.
A fiú nem fog semmit sem tenni magával,mert fél,ráeszmélt kell neki a barátnőd,és ezzel fenyegetőzik.
Én kétszer is elfogadtam a bocsánat kérést,a fenyegetőzést,mert féltem,de nagy hiba volt.
Most harmadszorra kiálltam magamért,mindent elmondtam neki,erre jött,hogy tudja,hogy ő volt a hülye. Nem szabad megtörnie a barátnődnek,ki kell állni az igazáért.
El kell mondania a srácnak,figyelj nem szeretlek,nem szeretném,ha bármit is tennél,ha szeretsz elengedsz,és nem teszel semmi őrültséget.
Nekem hatszor megmondta,belehal,ha ott hagyom,ahhoz képest éli mai napig a világát.
Minél hamarabb ott kell hagynia,barátnődnek a párját,biztos fog még próbálkozni a fiú,de nem szabad megenyhülni,a kapcsolatot tartani vele,pedig tilos.
Minden esetre,kérdező támogasd a barátnődet,a baráti támogatás sokban segít,nekem segített :)
Saját tapasztalataimmal próbáltam segíteni,ha van még valami kérdésed,kérdésen belül megpróbálok segíteni :)
19/L
Nekem azt mondta: felakasztja magát... ha nem békülök ki vele.
Vagy bárhogy is de öngyilkos lesz mert nélkülem nem akar élni...
Ennek már 7 éve, szerencsére nem foglalkoztam ezekkel a kijelentéseivel, a mai napig éli világát.
Nem engedtem magamat zsarolni, na még csak az kellett volna, hogy emiatt a lökött miatt hozzá legyek láncolva egy olyan kapcsolathoz amiben boldogtalan vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!