Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők. Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Szia!
Én 20 éves vagyok,a barátom 22. 2 éve vagyunk együtt,és az első perctől fogva természetes,hogy mindkét fél bármikor mehet a barátaival tekeregni,amennyiben az nem megy a kapcsolat rovására. Senki nem mondhatja,hogy nincs arany középút,mert hibátlanul meg lehet oldani.
Ráadásul,neki is jó a kapcsolata az én barátaimmal,nekem is az ő barátaival,így még csak az idegesség sincs meg hogy na vajon mit művelhet a másik.
Szerintem ahol ez a dolog nem működik,ott bizalomhiány van.
Szerintem beszélj vele...
Sok sikert:)
Én elég határozott egyéniség vagyok, és elmagyaráztam a páromnak, hogy bizony vannak olyan dolgok, amikben nem egyezünk. PL ő már fáradt, hazamenne. Én meg egész héten melóztam, kikapcsolódnék, így tetszik-nem tetszik: maradok. Megértette. Azaz nincs más választása. Van, hogy 7végén nem alszom vele, anyuméknál alszom, mert a városban vannak a régi ismerőseim, akikkel jó elmenni néha erre-arra. Engem ne korlátozzon senki, még a szerelmem sem.
24/L 2,5 éve vagyunk együtt
miaz hogy nem neged?
közöld vele, hogy elmész és kész.
Ha nem tetszik ez van.
Nálunk simán mennek ezek a külön bulizások, mert bízunk a másikba!
Szerencsére ilyen problémánk nincs a párommal, ismerem az Ő baráti körét és Ő is az enyémet, meg amugy is megbízunk egymásban. Én 21, Ő 27F.
De mi az, hogy nem akar téged elengedni a barátnőiddel? Mond meg neki, hogy Te akkor is elmész és kész! De amugy Ő elszokott járni Nélküled?
Birtokolni akar téged, lehet nem bízik meg benned 100%-osan, de ezt leplezi előtted és emiatt nem enged el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!