Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élők. Ti ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők. Ti ezt hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Akik együtt élnek,szoktatok külön kimenni?Nem bulizásra gondolok,hanem beülni csajokkal/haverokkal valahova? Én ma este szeretnék a csajokkal kint lenni egy kicsit,de a párom ezért nagyon haragszik.Nem enged,mondhatni igy. Ti ezzel hogy vagytok?
2011. ápr. 1. 17:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 20 éves vagyok,a barátom 22. 2 éve vagyunk együtt,és az első perctől fogva természetes,hogy mindkét fél bármikor mehet a barátaival tekeregni,amennyiben az nem megy a kapcsolat rovására. Senki nem mondhatja,hogy nincs arany középút,mert hibátlanul meg lehet oldani.

Ráadásul,neki is jó a kapcsolata az én barátaimmal,nekem is az ő barátaival,így még csak az idegesség sincs meg hogy na vajon mit művelhet a másik.

Szerintem ahol ez a dolog nem működik,ott bizalomhiány van.

Szerintem beszélj vele...

Sok sikert:)

2011. ápr. 1. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Én elég határozott egyéniség vagyok, és elmagyaráztam a páromnak, hogy bizony vannak olyan dolgok, amikben nem egyezünk. PL ő már fáradt, hazamenne. Én meg egész héten melóztam, kikapcsolódnék, így tetszik-nem tetszik: maradok. Megértette. Azaz nincs más választása. Van, hogy 7végén nem alszom vele, anyuméknál alszom, mert a városban vannak a régi ismerőseim, akikkel jó elmenni néha erre-arra. Engem ne korlátozzon senki, még a szerelmem sem.

24/L 2,5 éve vagyunk együtt

2011. ápr. 1. 17:19
 3/12 anonim ***** válasza:

miaz hogy nem neged?

közöld vele, hogy elmész és kész.

Ha nem tetszik ez van.

Nálunk simán mennek ezek a külön bulizások, mert bízunk a másikba!

2011. ápr. 1. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátod nagyon birtokolni akar téged, vagy nem bízik meg benned. Mint ahogy az előző hozzászólók írták, nálunk is mindenki akkor megy oda, amikor akar. Bár mi nem élünk együtt, de barátnőm soha nem hisztizett amiatt, hogy mondtam neki hogy elmegyek sörözni a barátaimmal.
2011. ápr. 1. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
sztem mindenki mehet, amerre akar, mondjuk a buli az " veszélyes ", mert ott alkohol hatására történhet megcsalas :S
2011. ápr. 1. 18:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Jó nektek,hogy így megtudtok mind egyezni,nálunk ez valahogy nem akar menni. Ma jönnek a csajok,megyünk teázni,beszélgetni és ez nem tetszik a páromnak. Hiába próbálom elmagyarázni neki,nem sok sikerrel járok.
2011. ápr. 1. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:
a teázás az miért gond? kivel csalnad meg 1 tea ivása közben? :DD
2011. ápr. 1. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére ilyen problémánk nincs a párommal, ismerem az Ő baráti körét és Ő is az enyémet, meg amugy is megbízunk egymásban. Én 21, Ő 27F.

De mi az, hogy nem akar téged elengedni a barátnőiddel? Mond meg neki, hogy Te akkor is elmész és kész! De amugy Ő elszokott járni Nélküled?

Birtokolni akar téged, lehet nem bízik meg benned 100%-osan, de ezt leplezi előtted és emiatt nem enged el.

2011. ápr. 1. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha haragszik, majd kiengeszteled. De mindenképpen menj el a barátnőiddel most is, meg máskor is. A párod meg majd megszokja. Az viszont fontos, hogy beszéljétek meg, miért nem akar elengedni. Lehet, hogy van valami rossz tapasztalata. 22/N
2011. ápr. 1. 23:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Elmentem végül is.Fájt a szive,de mentem.
2011. ápr. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!