Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi esélyem van együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van együtt tartani a testvéreket?

Figyelt kérdés

A volt férjemmel még együtt lakunk. Most sikerült rendezni az anyagi dolgokat, ingatlanokat cserélni, így a közös vagyon megszűnt. Következik a gyermekek elhelyezése. Van 3 közös gyermekünk, 7 éves, 3 éves, és 9 hónapos. Mindkettenőnknek van saját ingatlana, biztos, jól fizető állása, én (anyuka) otthonról dolgozom, míg szoptatok. A volt férjem a fejébe vette, hogy a 7 éves gyermekünket magánál tartaná, perelni akar érte, mert attól tart, munka mellett a 2 pici gyerek mellett nem lesz időm a legnagyobbra. Én szeretném, ha a testvérek együtt nevelkednének. Nem iszunk, nem drogozunk, nem léptünk félre... Nincsenek égbe kiáltó bűneink, csak eltávolodtunk egymástól. Jártunk párterápiára is, nem segített. Mennyi esélye van a volt férjemnek, hogy a testvéreket szétválassza? Én felajánlottam a korlátlan láthatást, de nem akar élni vele. Ha nálam maradnak a gyerekek, a törvényi minimumnál nem vállal többet (ez minden szerda délután és minden 2. péntek délutántól szombat estig).

Min múlik vagy múlhat, hogy a gyerekek nálam, együtt maradhassanak? A volt férjem a 2 kicsit csak szerdánként látogatná, elvinni nem akarja őket.

2017. febr. 1. 21:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
tetvéreket nem választanak szét
2017. ápr. 21. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!