Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó válóperes ügyvéd mennyibe kerül mindennel együtt?
Nekem most van folyamatban egy vagyonmegosztási ügyem, bár szerencsére úgy néz ki egyelőre, hogy nem jutunk el a bíróságig, expitsa besz-rt az ügyvédi felszólítástól, és hajlandó lesz kifizetni pereskedés nélkül.
Összesen 70 rugóba fájt az ügyvéd, ebben benne van, hogy egyszer elmentem hozzá, felvázoltam neki a helyzetet, ő megfogalmazott egy felszólító levelet, elküldte, felvette a kapcsolatot az exem ügyvédjével, eljött velem találkozni velük, ott közösen megegyeztünk, hogy hogyan fog történni a megosztás, meg segít lepapírozni a dolgokat.
Nekem kb. fél évvel ezelőtt 40 eFt-ba került az ügyvédi díj a válásomkor.
Ebben az volt benne, hogy az általam megírt keresetlevelet nézte át, javította, ahol szükséges, illetve egy alkalommal eljött velem a tárgyalásra, mint jogi képviselő.
Nálunk volt egyértelmű házassági szerződés, így nsgy drámák a válás során nem voltak, mindkettőnk számára egyértelmű volt, hogy a vagyonmegosztás résznél kinek mi jár és ebben egyet is értettünk.
Budapesti tárgyalás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!