Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Férjeim? Csak egy volt. És a válás nem életforma, nem kívánom megismételni....mondjuk éppen a házasságot sem.....
3/8 anonim válasza:
Nekem is furcsa a többes szám...
Nem vagyok notórius elváló, egyszer váltam. Az ok: elhidegülés, bizalomvesztés és a házasság megjavítására tett törekvések kudarca.
4/8 anonim válasza:
Mert sorozatosan megcsalt,csak nagy sokára,és keserves évek után tudtam csak elhagyni.
5/8 anonim válasza:
Mert utólag kiderült, hogy csak a pénzem miatt jött hozzám és amikor már nem kerestem olyan jól, nem kellettem neki.
6/8 anonim válasza:
Mert amikor nem kapott meg valamit, akkor behazudta, hogy megvertem, holott egy újjal sem értem hozzá. Ezzel zsarolt. Én meg nem akartam ezt a cirkuszt, úgyhogy inkább elváltam.
7/8 anonim válasza:
folyton üvöltött velem, elhordott mindenféle csúszó-mászó alja embernek nyomdafestéket nem tűrő hangnemben. aztán meguntam otthagytam az asszonyt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!