Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy közeledjünk egymáshoz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjünk egymáshoz a volt férjemmel?

Figyelt kérdés
A férjemmel elváltunk 2 hónapja. A válás oka a megcsalás volt, egész pontosan ő csalt meg engem, de már nincsen együtt a nővel, aki szakított vele végleg. Volt férjem felvette velem a kapcsolatot és találkozgatunk már több mint 2 hete, de csak sétálgatunk, beszélgetünk. Úgy érzem ő nem mer közeledni hozzám, mert lehet, hogy az úgy tűnne, hogy mivel már nincs meg a másik nő, hogy le akarna fektetni engem, tehát "ha ló nincs szamár is jó" alapon. Én mernék közeledni, de nem akarok. Nő létemre olyan lenne, mintha én futnék utána és én kapaszkodnék ebbe a kapcsolata. Szóval megalázó lenne. Szerintetek mi lehetne a megoldás? Egyébként ő se hív magához haza, meg én se hívom fel hozzám, csak az utcán sétálunk.
2017. jan. 1. 10:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

4: hagyjuk már ezt a hisztériát. Van aki nem tudja elviselni a megcsalást van aki igen. Kérdező szemmel láthatólag át tud rajta lépni. Képzeld, több nőt ismerek extra érzelmi intelligenciával, akik nyílt kapcsolatban élnek. És mégis forog a föld.

Kérdező, jól látod, a megcsalásnak van valami oka, ha a férjednek nem volt annyi esze, hogy beszéljen róla, neked meg mint látjuk van, akkor beszéljetek erről most. Ráadásul izgalmas téma, lehet pont ettől fogtok összejönni.

2017. jan. 2. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!