Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat veszekszünk. Lehet nem vagyunk egymáshoz valóak? Most válljunk el? Bővebben lent.
Fiatalok vagyunk, s jó pár éve együtt vagyunk. Van egy egy éven aluli babánk. Vannak jó napok amikor nem történik semmi váratlan, akkor minden rendben van köztünk, de ha van valami rossz helyzet (nem a kapcsolatunkat illetően), akkor egyből egymást okoljunk. Pl elfelejtettünk vmit megvenni a boltban, vagy nem pakoltam el a cuccomat, de persze vannak nagyobb dolgok is. Talán mindketten hirtelenek vagyunk. Hiába mondom, hogy nem kell rögtön a másiknak ugrani, lehet mondani kedvesen is, de valamelyikünk tuti ugrik. Nem akarom, hogy a gyerekünk így nőljön fel. Legszívesebben összepakolnék, de nem vagyok olyan erős. S biztos hiányozna is, mert hát azért szeretem. De ez így idegörlő
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak.
Nem olyan egyszerű megváltoztatnunk a természetünket, és még nehezebb a párunk természetét megváltoztatni. Ha valóban elszánt vagy, hogy pozitívan oldjad meg ezt személyiség problémát, két módszert tudok ajánlani.
1. Családállítás. Hogy mi a családállítás, azt megtudod itt a neten, csak írd be ezt a szót. Ha a párod is érzi (higgadt pillanataiban) hogy ez probléma, amit fentebb leírtál, akkor menjetek együtt családállításra, esetleg nézzétek meg az ő családi kötelékeit is, hogy nála miért van.
2. Hoponopono. No, ez egy viccesen hangzó szó, hawaii-ból származó módszer. Van egy könyv, ez a címe. Vedd meg, olvasd el és alkalmazd. Működik, sokan kipróbáltuk már.
Mindenesetre ezért még nem kell összepakolni. A gondok, ha elfutsz előlük, utolérnek bárhol, de ha szembe fordulsz velük, legyőzöd őket.
Köszi a válaszokat
Ennek a hoponak utána nézek, Vitale-től már olvastam a vonzásfaktort.
Tudom, hogy nekem kell változnom, mert a másikat nem lehet megváltoztatni, legalábbis egy könnyen.
nagyon szépen köszönöm
sajnos kiabálós családból jövök, de igyekszem ezen változtatni
Mikor romlott el a kapcsolat? A szules nagyon meg tudja viselni a parokat.ha sajat csaladodban rossz kopingot lattal tanultal magadtol nem fog menni a helyzetek feldolgozasa.
Mi is beleestunk egy idoben hasonlo kopingba.Aztan egyszer nagylanyunk felvette az egyik ilyen meddo uvoltozesunket.ettol ugy elszegyetuk magunkat leultunk es megbeszeltuk ha egyikunk fusztraciot erez a masik irant akkor time out ker es nem veszekdunk tovabb.Ugy mukodik csak akkor bszlhtunk mg valamit ha gond van ha a masikat megerintjuk atoleljuk.Olelve nem leht uvoltozni.Szemkontakt s testi kontakt ami nalunk mukodik ill a buszkesg feretetel.Hiaba sert meg en hagyom magam nm veszem a lapot nem mondok csunyat vissza megolelem.Erre o eszreveszi mit mondott s lszegyli magat zzl vge a veszekedsnek higgadtan mg tudjuk bszelni a dolgot kesobb.
Uljetek le es beszelgessetek egy kicsit oszinten MI a gond koztetek kerdezd meg tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!