Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjünk egymáshoz a volt férjemmel?
A mérleg egyik serpenyőjében a büszkeség, a másikban az, hogy rendbe hozhatjátok a dolgokat
Hmm, olyan nehéz döntés, hogy melyiket kell választani
Nehéz kérdés, és felmerül, hogy van-e értelme egyáltalán. Meddig voltatok együtt?
Nem tudom, hogy én újra tudnám-e kezdeni valakivel is, aki megcsalt. A bizalom nagyon törékeny dolog, és ha az egyszer elveszik, akkor semmi értelme az egésznek. Az is kérdés, hogy szeretitek-e még egymást, vagy ez már csak ragaszkodás, esetleg féltek belevágni egy kapcsolatba egy ismeretlennel, és újra nulláról indulni valakivel.
A legtisztább, ha leültök, és őszintén elbeszélgettek. Miért csalt meg, mi hiányzott a kapcsolatotokból, min kellett volna változtatni, stb. Bennem felmerülne a gyanú, hogy azért keresett csak meg, mert a másik nő dobta, és mivel más nincs, ezért a régi, jól bevált nőhöz menne vissza. Ha tényleg megbánta amit tett, akkor még talán lenne is jövője a dolognak, de aki egyszer megtette, annak valami hiányzott, és lehet újra meg fogja tenni.
Csináljatok programokat, de csak barátilag közeledj felé. Ha hosszabb időn keresztül is kitart melletted így is, akkor érdemes átgondolni a dolgokat.
30F
Megcsalás és válás után nálam már nem lenne visszaút.
A döglött kutyát se ásom ki a kertből, csak mert szerettem.
Ha nem nyit feléd, az is lehet, hogy csak barátként találkozik veled, csak te látsz bele többet.
Ez akkor sem mentség arra, hogy megcsalt. Ha kihűlőben van egy kapcsolat, akkor tenni kell ellene, nem pedig eldobni, és közben más nőt húzogatni. A heti 2 szex még nem is a világ vége, mások egy hónap alatt nem csinálják ennyiszer.
Szerintem te magadat okolod azért, amiért vége lett. Nem csak az egyik fél tehet arról, ha valami ellaposodóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!