Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben válnátok vagy még tűrnétek?
Sajnos választanod kell az érzelmeid,és az anyagi biztonságotok között.Te a férjedtől semmilyen tartásdíjat nem kapnál,mert dolgozol. De ha állás nélkül maradnál,akkor sem,mert munkaképes vagy. Hiába maradna ott nektek a ház,nemcsak a rezsit kellene fizetned,hanem az időnként felmerülő javítási,felújítási költségeket is. Egy házon mindig akad javítani való.
Ami pedig a kapható segélyeket és ösztöndíjat illet,az sem nagy összeg. Aki a 200.000.- Ft-ról írt,azt nem közölte,hogy ez nem havi összeg. A szomszédomban lakik egy egyedülálló asszony,4 gyerekkel. A legnagyobb egyetemista,jól tanul. Az egyetemtől kap havi 35.000.-et, a Polgármesteri Hivatal ad neki 5.000.- Ft ösztöndíjat.
Az anyuka iskolakezdéskor kap 20.000.- Ft-ot.
Ez bizony nem nevezhető szép összegnek. Arra is számítani kell,hogy a jövőben az Önkormányzatoknak nem biztos,hogy lesz pénze segélyezésre. Azt sem tudni,hogy az egyetemi díjak hogy emelkednek majd.
Abból,amit leírtál én arra következtetek,hogy válás esetén Te és a gyerkeid nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerülnétek.
Nem írod,hogy a gyerekeid tudnak-e a dologról,és mit szólnak hozzá. Ha már ilyen idősek,akkor talán nem ártana egy összcsaládi beszélgetés a férjeddel.
Ha feles mden,akkor sztem a válás után is feles marad,vagy te őt,vagy ő téged fizet ki!A gy.tartás pedig igenis jár,hisz fősulisok a gyerekeid!Sőőőt asszony tartást is kérhetsz,bár ez nem tudom h h működik de van!
A férjedből meg ne haragudj,de kihagyták a gerincét...éjjelente bulizik,nappal meg elvárja h mostt,főzz,takaríts utánna?!Hát én nem tenném az tuti,egyen ott ahol alszik!A helyedbe én is bevonnék még egy pasit is,h érezze a férjed is azt,h ez valójában milyen megalázó!!!
Amúgy megkérdezhetem,h nyíltan csinálja ezt a párod,vagy a körülötted élők erről semmit nem tudnak v sejtenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!