Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van közöttetek olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közöttetek olyan, aki megbánta a válást?

Figyelt kérdés

41 éves nő vagyok, közel 20 év után tettünk pontot a házasságunk végére. Született két csodálatos gyermekünk, ma már 16 és 13 évesek.

Nem titkolom, a házasságunk miattam ért véget. Nekem a volt férjem volt az "első" mindenféle értelemben. Amikor a gyerekek nagyobbak lettek, a férfiak elkezdtek érdeklődni irántam, én pedig egy idő után nem álltam ellen a kísértésnek - ezért váltunk.

A férjemnek azóta lett egy komolynak tűnő kapcsolata, esküvőt tervez egy 30 éves, gyermektelen nővel.

Nekem is van néhány hónapja valakim, de úgy érzem, a volt férjem akarom visszakapni, mert megbántam, hogy beadtam a válási papírokat és elköltöztem tőle.

Szerintetek mit tegyek? Szóljak neki az érzéseimről még az esküvő előtt?

2016. dec. 5. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9 valaszolo

Oszinte a valaszod es sajnalom ami tortent

A kisertes mindig ott leselkedik

Drukkolok neked a ferjed megbocsasson hiszen oszinten megbantad

2016. dec. 11. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem egy 3. miatt gondolkodom a váláson, hanem mert nem érzem jól magam a házasságunkban.

De én is ettől tartok leginkább, hogy megbánnám.Volt néhány hosszabb-rövidebb kapcsolatom, egyik sem üti meg a mostanit, akkor...

2016. dec. 11. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
Szia.Én ugyan ebben a helyzetben vagyok,csak már két éve.Meg tudok még pár ilyen példát itt is,amiket olvastam.Már elváltatok,vagy folyamatban van a válás?Nem mindegy az a baj,mi elváltunk és akármilyen rendezett most a kapcsolatunk,nem tudom,hogy valaha is lesz újra az köztünk mint régen.Én 2 éve vagyok ebben,azóta bánom minden nap.Van párom,de a volt férjem nyomába sem érhet.Nem könnyű így élni a mindennapokat,ilyen ballépéssel,Nekünk is van gyerekünk,miatta látom rendszeresen.Ami egyrészt boldoggá tesz,másrészt meg szenvedés ha vége a találkozásnak.Talán finoman a tudtára adhatnád,hogy mit érzel,de ha csak 100%-ig biztos vagy benne.És még így sem biztos,hogy változni fog bármi is Veled szemben.Mint írtam,Én 2 éve verem a fejem a falba.Üdv a klubban.
2017. jan. 4. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!