Van közöttetek olyan aki megbánta hogy a diszkóban sok fiúval vagy lánnyal kavart?
Igen, párszor előfordult, hogy csak a buli erejéig kavartam valakivel, főleg az egyetemi évek alatt. :) Mostanra azért már teljesen lehiggadtam, de lehet, hogy csak amiatt, mert komoly kapcsolatom van 4 éve.
30/N
Smárolgatás meg ilyenek szerintem, legalábbis én nem mentem tovább. Egy-két évig csináltam kb az egyetemi évek alatt én is, nem érzem gáznak se magam, se a párom előtt. Belegondolva, azt se érezném gáznak, ha több is lett volna. Nem vagyok erkölcscsősz. Inkább legyen egy ilyen korszakod, amikor kiéled magad, mint hogy aztán később a komoly kapcsolatból akarj félrelépni, mert úgy érzed, ez az élmény hiányzik az életedből.
Nem volt olyan, hogy azt mondtam, elég, akkor lett magától vége, amikor komoly kapcsolatom lett, utána már nem is gondoltam vagy vágytam ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!