Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van közöttetek olyan aki...

Van közöttetek olyan aki megbánta hogy a diszkóban sok fiúval vagy lánnyal kavart?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy ideig jártatok szórakozni és ott kavartatok valakivel. Akár csak egy emberrek akár többel. És ha már van barátotok/barátnőtök nem érzitek előtte ezt kellemetlennek. És arra lennék még kíváncsi, hogy ki a hányadik ilyen kavarás után mondta azt hogy elég, és ki az aki még mindig élvezi ezt

2016. ápr. 13. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Én inkább azt bánom, hogy velem akartak már páran kavargatni buliban, de sose adtam meg magam. :/ A következőt most már megfogom, ha szép, ha csúnya!
2016. ápr. 13. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem járok ilyen helyekre. Vannak értelmesebb szórakozási lehetőségek is. Társaságnak is.
2016. ápr. 13. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Igen, párszor előfordult, hogy csak a buli erejéig kavartam valakivel, főleg az egyetemi évek alatt. :) Mostanra azért már teljesen lehiggadtam, de lehet, hogy csak amiatt, mert komoly kapcsolatom van 4 éve.

30/N

2016. ápr. 13. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi az úristen az a KAVARÁS? Szex? Orális szex?
2016. ápr. 13. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Smárolgatás meg ilyenek szerintem, legalábbis én nem mentem tovább. Egy-két évig csináltam kb az egyetemi évek alatt én is, nem érzem gáznak se magam, se a párom előtt. Belegondolva, azt se érezném gáznak, ha több is lett volna. Nem vagyok erkölcscsősz. Inkább legyen egy ilyen korszakod, amikor kiéled magad, mint hogy aztán később a komoly kapcsolatból akarj félrelépni, mert úgy érzed, ez az élmény hiányzik az életedből.

Nem volt olyan, hogy azt mondtam, elég, akkor lett magától vége, amikor komoly kapcsolatom lett, utána már nem is gondoltam vagy vágytam ilyesmire.

2016. ápr. 13. 17:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2016. ápr. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!