Hogyan kell diszkóban jól érezni magam?
Nem tudom, én valahogy nem érzem a ritmust, meg nem megy a lötyögés, meg semmi :D pedig ittam :D
inkább félreálltam a tömegből, és néztem az embereket..
Nem neked való. Ennyi az egész.
Én se éreztem jól magam. (1 alkalommal voltam akkor is hamar eljöttem emiatt)
Ha kiakarsz kapcsólódni menj el koncertre lehet jobban éreznéd magad. (Mindig eljárok olyan együttesek koncertjére akiket kedvelek és mindig elsősorban vagyok és imádom)
oké, köszi! Hát én szeretnék menni még, mert tetszik ez az okádék igénytelenség (ha el vagyok keseredve valami miatt, akkor kb legjobb helynek látszik). Szóval szeretném megismerni igazándiból! Nem tudom hogyan működik egy ilyen hely :D
Most láttam mit csinálnak az emberek, szóval csomóan egyedül, vagy a fiúk haverjukkal vagy lányok barátnővel lötyögnek. És ez nekem így nem buli.. nem tudom :D
de mondjuk az rendben lenne, hogy így félreállok, meg minden, és ha tetszik valaki, akkor csak elhívom táncolni... meg hogy tanítson meg :D ugye? Mondjuk lehet gáz, hogy elkeseredettségemben csinálok ilyet, de a pia miatt nem hinném, hogy látszódna... olyankor én ölelgetősbe megyek át, és mindenkit szeretek :3 kivéve ez a múltkori alkalom :S pont akkor nem sikerült normálisan innom mikor mentünk :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!