Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szoktatok ti is így érezni?

Szoktatok ti is így érezni?

Figyelt kérdés
Nem mondom magam manapság túl népszerű fiatalnak, nem azt a haszontalan értékrendet képviselem, mint a mai fiatalok döntő többsége. Nem nagyon járok szórakozni, mert hányingerem van az olyan felszínes kis b...-ból, akik hétvégén beb...-nak és ők a rajgyerekek. Ám elvétve van egy-két alkalom, mikor betévedek a város egyetlen helyére, de akkor állandóan úgy érzem, hogy mindenki engem néz, rólam beszélnek, ha elhaladok mellettük rögtön csend lesz. Ezt csak én képzelem be, vagy mi? Néha már ezért sem megyek a kocsmákon kívül máshová (oda sem aljasodni járok, hanem barátokkal beszélgetni). A küllememről nem igazán beszélhetnek, mert teljesen átlagos vagyok, sportos, egyetemista.Ja, és nem a foreveralone-ra kell gondolni, mert vannak barátaim is:D
2014. márc. 28. 22:12
 1/4 piriiiiii ***** válasza:

Bulizni bárhogyan lehet, egy a fontos, hogy jól érezd magadat. Nem kell bebaszni hozzá. Én például sokkal jobban szeretek bicajtúrán át bulizni, vagy koncertezni. :D

Szerintem csak Te képzeled be, hogy a hátad mögött ujjal mutogatnak Rád... miért tennék?

2014. márc. 28. 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Erről van szó, hogy nem adok rá okot, de mégis úgy érzem.
2014. márc. 28. 22:39
 3/4 piriiiiii ***** válasza:

Akkor ez a Te belső problémád. Feszült lehetsz.

De nem mindegy, ha vannak barátaid? Az épp elég. :) Vagy nem?

2014. márc. 28. 22:47
 4/4 A kérdező kommentje:
De elég, sőt nem is kell több, ugyanakkor irritál, hogy emiatt nem tudom elengedni magam.
2014. márc. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!