Ti is szoktatok így érezni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem ,hogy az egész 19 évemben nem tettem semmit nem volt semmilyen élményben részem ami emlékezetes lenne. Mindig csak tanultam azzal a céllal ,hogy minél sikeresebb legyek. Nem járok társaságba, reggelente mikor felkelek már alig várom ,hogy vége legyen a napnak, de közben érzem ,hogy az életemnek egyszer vége lesz és nagyon rossz érzés ,hogy nincs semmim...2014. aug. 3. 19:07
2/8 anonim válasza:
Nem, pedig én sem szereztem semmi emlékezetes élményt sem tettem nagyobb dolgot. Miért fontos ez neked? Ha meg az, tegyél ellene, nem értem miért olyan nehéz dolog. Akár egy egyszerű utazás is emlékezetes lehet. Mi számít neked emlékezetesnek? Amúgy meg hiába tennél bármit is, a halálod után nem igazán fog számítani. Például lehet, hogy változást okozol sokak életében, de semmi sem örök, állandó. Egyszer úgy is elmúlik a hatása, annak amit átéltél és tettél.
3/8 anonim válasza:
És elérted azokat a célokat? sikeres vagy? mármint a saját korosztályodhoz képest? mert ha igen, akkor ez a legnagyobb élmény, amit átélhet az ember!!!
27n (nekem élmény mindegyik diplomám, az összes projektünk, az összes nyaralásom, az összes "ez a legjobb albi ever" moment, és a fiúk, és a barátok, és minden.:))
4/8 anonim válasza:
Most kezdj el társaságba járni, mert a leírtak alapján nagyon igényled. Ilyenkor kell keresni egy hobbit, vagy elkezdeni sportolni, ott lehet haverkodni. Igen, szoktam így érezni.
5/8 anonim válasza:
Szoktam így érezni. De valamit kell tenned, hogy kiszakítsd ebből magad. Nem szabad az életed monotonon, egyik nap a másik után módban élni.
Próbálj meg új dolgokat tenni. Kezd apró lépésekben. Ha valami elintézni valód van, akkor indulj el előbb, és ne a megszokott úton menj. Ez mondjuk jó kezdésnek. Improvizálj. Csinálj másképp dolgokat, és hidd el, nemsokára megváltozik ez az érzés. :)
Sok sikert!
6/8 anonim válasza:
Mi a baj? Menj és élj!!! Sosem késő elkezdeni, azonkívül elképesztő fiatal vagy!
7/8 anonim válasza:
Igen. 21 éves lány vagyok, aki egyetemre jár, nem igazán szeretem a szakomat, már teljesen más irányú terveim vannak. Barátom 3 év után úgy átb..ott mint egy utolsó aljas férget. Gimis éveim szörnyűek voltak, mióta egyetemre járok, bulizok, szórakozok bár nem érzem olyan szintűnek mint amire vágyom. A nyaram mindig szörnyű, mert itthon kell élnem pénz híján egy 1500 fős retek faluban, ahol semmilyen lehetőség nincs. Itt nincsenek barátaim sem akikkel ki tudnék mozdulni, csak a koliban, egyetemen. Kicsi, apró lépésekkel tudsz ezen változtatni. Én is elindultam a változás útján, igaz még mindig nem vagyok boldog, de úgy érzem alakulok :) Megkérdezhetem hogy mivel foglalkozol? Tanulsz vagy dolgozol?
8/8 A kérdező kommentje:
Egyetemen tanulok
2014. aug. 5. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!