Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint már írtam, megcsalt a férjem. Most azt mondja szerelmes abba nőbe Beadtam a válópert.25 év után vagyunk túl. Mit csináljak? Hogyan dolgozzam fel, mert most nagyon ki vagyok. Köszönöm előre is!
Valamiért kialakult benne a szerelem!
Hiányzott neki otthon valami...
Ezt közösen tettétek ilyenné, sajnálatos helyzet!
Keress elfoglaltságot magadnak, az idő majd begyógyítja a sebet, de heg maradni fog!
Ha esetleg van gyerek, akkor ne neveld az apjuk ellen!
11-es vagyok.
Ez a hiányzott neki valami duma annyira unalmas már.Nem erre van szüksége a Kérdezőnek.
Mindenkinek van szája, meg lehet beszélni mindent, persze két értelmes felnőtt esetében.Nekem is hiányoztak dolgok, de süket fülekre találtam.Mindenre az volt a válasz, oldjam meg, neki kényelmes így.Mégsem mentem félre.Ő viszont gerinctelen módon félrek.rt. Aki megcsalja a másik felet, az mind gerinctelen és jellemtelen ember.
10-es vagyok!
Igazad van 11-es, én ezért váltam el 19 év után 2 gyerek ellenére.....
az 5ösnek tökéletesen igaza van bármennyire fáj is. Sajnos ha csak a saját sebeidet nyaldosod ami fáj eggyértelmű nem jutsz messzire. Egyszerűen nyugi a jó előtted van ha elhiszed.
Örülj hogy felvállalta és nem marad kényszerből veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!