Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elszökött már a feleségetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszökött már a feleségetek?

Figyelt kérdés

Egész nap feszült voltam más dolgok miatt, elmentem boltba, mire jöttem vissza többször nem nyitotta ki az ajtót mert nem hallotta.

Én fogtam levágtam a biciklit meg rákiabáltam.

Erre Ő is kiabált nem hitte el hogy sajnálom, utána elment.

Kislányom itt van velem (2,5éves)

25F :(

Tudom hogy én is hibás vagyok, de most mi van?

2010. ápr. 28. 20:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
100%-ig megértem a feleséged. Valószínűleg az ő idegei sincsenek kötélből, ma elszakad nála a cérna, és el kellett mennie kieresztenie a gőzt. Barátnőhöz, anyukához, vagy ilyen helyekre mehetett. Nyugi, hazamegy, de amint meglátod, húzd be füled farkad, és egy darabig csak két dolgot mondj: "Igen, szívem", "Úgy lesz, drágám". Ja, meg egy bocsánatot is megérdemelne szegény.
2010. ápr. 28. 21:05
 12/26 anonim válasza:
56%
Hazamegy a gyermeke miatt,de vigyázz mert nem biztos sokáig bírjátok már.Az én barátnőmet csak poénból jegyeztem meg neki hogy dagadt de ezt hónapokon keresztül csináltam mert gondoltam vicces(közben semmi bajom nem volt vele,nem volt dagadt)egyszer azt mondta hogy szeret de még egyszer mondom neki elmegy.El is ment ahogy kimondta a cucaiért visszajött de semmi azóta ez már fél éve...
2010. ápr. 28. 21:08
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

meg némi házimunkát, a részedről...mire hazaér legyen a gyerek ágyban és várja egy szendvics az asztalon

+ rend a konyhában

némi porszívózással és mosogatással holnap lehet fokozni a bocsánatkérést

2010. ápr. 28. 21:08
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
na hazaért már?
2010. ápr. 28. 21:11
 15/26 A kérdező kommentje:

Ja vissza,

de mivel nem ezt csinálom:

"Igen, szívem", "Úgy lesz, drágám"

Bocsánatot kértem, de azt mondja tuti van valakid tuti van.

2010. ápr. 28. 21:19
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
A férfiak miért hiszik azt, hogy az egész napig tartó undorító pokróc viselkedésüket elnézi a nőjük egy bocsánatkérésre? Ideje lenned bizonyítanod is...
2010. ápr. 28. 21:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
ja és halmozd el figyelmességgel. lehet, hogy esetleg megérdemli. visszament.
2010. ápr. 28. 21:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
meg nem ártana, ha most nem a gép előtt írogatnál, hanem beszélnétek...
2010. ápr. 28. 21:42
 19/26 A kérdező kommentje:
Most de rohadt okosak vagytok!
2010. ápr. 28. 22:08
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Te meg rohadt hülye vagy! Komolyan, nem vagy 100as...

Kérdezel, egy csomóan válaszolnak, igaz, nem azt mondják, hogy igen, ezaz, üvölts továbbra is az asszonnyal, mert az férfias, és már egyből nem tetszik neked a dolog. Tudod mit, nem csodálkoznék, ha a feleséged egy kis idő múlva csomagokkal és a kislányotokkal együtt menne el, ezúttal nem néhány órára.

2010. ápr. 28. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!