Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi gyerekkel egyedül maradt anyukák! Hogyan oldottátok meg az életet, ha nincs segítségetek?
4 hónapos a kisfiam, férjem válni akar, új kapcsolat miatt. Szüleim nem élnek. Jó baba, nem nehéz vele, keveset sír, de azért tartok a nehézségektől, az egyedülléttől, fáradtságtól...
És a láthatást hogyan oldottátok meg? Érzelmi okokból nem szeretném sokat látni a férjemet, de természetesen a kisfiam a fontos, az érzelmek pedig idővel tompulnak, gondolom. Hetente hány alkalommal jön apuka?
Merj segītsėget kėrni szomszėdtôl, baråtnőtől.Sőt a fėrjedet is kėrd nyugodtan,bår megėrtem, hogy låtni sem bìrod.
Az enyėm is 3 hônapig volt apa, aztån megunta.6 ėves a fiunk, most csalt meg, el is költöztem a fiunkkal.Ő ûgy menekült az ėvek sorån, hogy måsoddiplomåra jårt, nyelviskolåba, haverokkal bulizni, edzeni.Most tudtam meg, hogy az ėvek sorån ez az 5.prôbåljozåsa, az előzö 4 nő elutasītotta.Most olyat talålt, aki tizenėvesen szült, nem ėlte ki magåt.Most 40 ėvesen együtt jårnak discoba, minden hėtvėgėn isznak.2 hete mentem a kabåtomėrt a közös lakåsunkba, mert ott felejtettem.A fürdő összehånyva, tele piås üveggel a szoba is, a szemetes is.A fėrjem ezt vålasztotta helyettünk.
Nem semmik ezek a "férfiak".
Engem is megcsalt,most fogunk válni 5 éves a gyerek.Én nagyon hülye voltam mert volt szeretője is,azt megbocsátottam úgy ahogy,aztán két év múlva megint megcsalt.Elhagyni persze ő nem akar,de nálunk is az van,hogy buli,haverok,edzés,foci mindegy csak itthon ne kelljen lenni.Biztos vagyok benne,hogy a válás után neki is arról fog szólni az élete,hogy talál egy sekélyes libát és majd együtt buliznak.De őszintén nem bánom.Majd megbánja az ilyen.
11-es vagyok.Igazad legyen 12-es vålaszolô.
Nagyon fåj, ėn is beadtam a vålôpert, de elėgtėtelt szeretnėk.
Nalunk en mondtam ki a veget, de hozzateszem direkt igy alakitotta es mindenkinek eljatsza a hattyuk halalat, hogy csak ugy kidobtam. Persze eli zavartalanul nagyvilagi eletet es a fia ebbe nem igazan fer bele.
En azt mondom Kerdezo, hogy van az a szint amitol meg egyedul is jobb nevelni egy gyereket. Gondolj arra, hogy masnak is ment neked is fog!
Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!