Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rosszul választottam. Válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul választottam. Válás után egyedül?

Figyelt kérdés
Akik válás után egyedül maradtak a gyerekkel/gyerekekkel és nem volt lehetőség ismerkedni,nagyon rossz volt,hogy nem volt este kihez odabújni?megbeszélni a napi dolgokat?egy idő után hozzá lehet szokni?Nem voltam szerencsés párkapcsolatok terén sosem,most válás lett a vége.Pedig nincsenek túlzott elvárásaim.
2016. febr. 10. 15:48
 1/9 anonim válasza:
Egyén függő szerintem. Én nem váltam, sőt nem is házasodtam, de az egyedüllétnél jobban semmit nem gyűlölök.
2016. febr. 10. 15:54
 2/9 anonim válasza:

Mindenesetre..szerintem legyenek nyugodtan magasabbak az elvárásaid, próbáld fejleszteni az Önbizalmad, és ismerkedj ahol csak tudsz.

Mondani könnyű, de attól még ez a megoldás.

2016. febr. 10. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

"Pedig nincsenek túlzott elvárásaim." Na akkor mostantól legyenek! Csak azért, hogy legyen valakid, nem érdemes új kapcsolatba kezdeni. Igen, jó odabújni este valakihez, de nagyon nem mindegy, hogy kihez!

A válásom után ezerrel ismerkedni kezdtem és utólag fogom a fejem, hogy milyen kapcsolatokba ugrottam bele, csak mert eszeveszetten vágytam valakire...

Utána két évig egyáltalán nem ismerkedtem. Magamat tettem helyre, lelkileg, fizikailag, anyagilag. Kialakítottam a saját életem, kértem családi segítséget, hogy legyen időm magamra.

Utána elkezdtem ismerkedni, így már volt bőven időm randizásra, mert a gyerek vagy az exemmel volt, vagy a szüleimmel.

De magasra tettem a lécet! Nagyon magasra! Ahogy nőtt az önértékelésem, egyre inkább tisztában voltam azzal, hogy milyen férfira vágyom. Nem volt jó akárki!

Fél év után ismertem meg a párom, aki mindenben megfelelt az elképzeléseimnek. Vele olyan a kapcsolat, amilyenre mindig is vágytam. Sajnálom, hogy korábban beértem ennél kevesebbel...

A gyermekemet is elfogadta, jelenleg már a közös babánkat várjuk.

2016. febr. 10. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

egyet értek a 3#-al. én is hasonlóan jártam. az ex után minden hülyével leálltam.. idő volt rájönni, hogy ezzel magamat alázom meg.

úgyhogy tényleg azzal randiztam, akit alkalmasnak találtam, nem mindenkivel, csak hogy legyen valaki.

nem sokkal rá megtaláltam a mostani páromat. akivel lehet közhely, de minden idilli, évek után is

2016. febr. 10. 16:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akik megtaláltátok a párotokat válás után,hány évesek voltatok akkor?mennyi idős volt a gyereketek?hol ismertétek meg az új társatokat?
2016. febr. 10. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is nemrég maradtam egyedül a kisfiammal, bár ez az én döntésem volt! Nézd elhiszem, hogy hiányzik valaki mellőled, de én amondó vagyok, élvezd ki! :) Tiéd az egész ágy , a tv-ben azt nézel amit csak akarsz, kevesebbet kell majd mosnod, takarítanod!:) Én most nagyon élvezem, hogy egyedül vagyok! Tényleg tedd magasra azt a ro..hadt lécet, ne add magad egy kis ölelésért, meg bújásért, mert cserébe moshatod a sz..ros gatyákat!Egy kis önismeret,aztán jöhet az ismerkedés! :)
2016. febr. 10. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
En elvezem, h nincs senki, akihez alkalmazkodni kellene. Masfel eve vagyok egyedul egy negy eves kisfiuval. Egyedul az nagyon rossz, amikor a Kicsi nincs velem-apjaval van. Meg nem ismerkedtem, de vhogy most meg nem vagyom ra. Elfaradtam, fel kell toltodnom. Par honap, egy ev meg kell talan...
2016. febr. 11. 00:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Míg benne voltam egy boldogtalan házasságban eszeveszetten vágytam egy normális férfira.Válás után ez teljesen megváltozott,azt mondtam egy ideig nekem senki nem kell,és csak magamra meg a gyerekemre koncentráltam.Dolgoztam,tanultam és a gyerekkel voltam.Jól éreztem magam és egyre jobban,a bőrömben.És aztán azt vettem észre,hogy egyre több pasi udvarol,majd a válás után 2 évvel megtaláltam a párom.Én sem voltam hajlandó lejjebb adni,azt mondtam,hogy inkább egyedül maradok.
2016. febr. 11. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyenlőre kavarodjak ki ebből a házasságból,biztos nem kezdek komolyan egy pasival egy ideig max szex.Válás után nem árt egy kis egyedülét,szerintem.
2016. febr. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!