Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul választottam. Válás után egyedül?
Mindenesetre..szerintem legyenek nyugodtan magasabbak az elvárásaid, próbáld fejleszteni az Önbizalmad, és ismerkedj ahol csak tudsz.
Mondani könnyű, de attól még ez a megoldás.
"Pedig nincsenek túlzott elvárásaim." Na akkor mostantól legyenek! Csak azért, hogy legyen valakid, nem érdemes új kapcsolatba kezdeni. Igen, jó odabújni este valakihez, de nagyon nem mindegy, hogy kihez!
A válásom után ezerrel ismerkedni kezdtem és utólag fogom a fejem, hogy milyen kapcsolatokba ugrottam bele, csak mert eszeveszetten vágytam valakire...
Utána két évig egyáltalán nem ismerkedtem. Magamat tettem helyre, lelkileg, fizikailag, anyagilag. Kialakítottam a saját életem, kértem családi segítséget, hogy legyen időm magamra.
Utána elkezdtem ismerkedni, így már volt bőven időm randizásra, mert a gyerek vagy az exemmel volt, vagy a szüleimmel.
De magasra tettem a lécet! Nagyon magasra! Ahogy nőtt az önértékelésem, egyre inkább tisztában voltam azzal, hogy milyen férfira vágyom. Nem volt jó akárki!
Fél év után ismertem meg a párom, aki mindenben megfelelt az elképzeléseimnek. Vele olyan a kapcsolat, amilyenre mindig is vágytam. Sajnálom, hogy korábban beértem ennél kevesebbel...
A gyermekemet is elfogadta, jelenleg már a közös babánkat várjuk.
egyet értek a 3#-al. én is hasonlóan jártam. az ex után minden hülyével leálltam.. idő volt rájönni, hogy ezzel magamat alázom meg.
úgyhogy tényleg azzal randiztam, akit alkalmasnak találtam, nem mindenkivel, csak hogy legyen valaki.
nem sokkal rá megtaláltam a mostani páromat. akivel lehet közhely, de minden idilli, évek után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!