Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 2 gyerekkel egyedül hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 gyerekkel egyedül hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Kinek hogy telnek a napjai 2 gyerekkel egyedül? Munka, gyerekek, hàztartàs? Lelkileg hogy bírjàtok?
2015. aug. 25. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Édesanyám egyedül maradt velünk annyiban kicsit könnyebb dolga volt, hogy bátyám 10 évvel idősebb nálam így tudott menni dolgozni. Majd megszűnt a munkahelye kénytelen volt 3 műszakot vállalni így kénytelen volt kiköltözni velünk nagyszülőkhöz azóta is jelenleg is ott lakunk (bátyám már családos ember ő már nem, de én meg anya igen) Szerintem egyedül sehogysem boldogult volna főleg a kis minimálbéréből meg a műszakokban való ingázások miatt...
2015. aug. 25. 13:01
 2/5 Bence_ ***** válasza:

Tök egyedül max 6 órában tudsz dolgozni. Mert oviba, hozni vinni kell őket. Külön jó ha otthonról is tudod végezni a munkát mert betegség idején is munkában vagy.

A napok eltelte meg a te gondolkodásodtól függ.

2015. aug. 25. 17:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat!

8 óràban dolgozom, minden nap fél 8tól 4-ig.Időben kelünk és munka előtt elviszem őket, és munka utàn meg összeszedem őket. Eddig annyi segítségem volt, hogy ha betegek voltak anyósom tudott ràjuk vigyàzni, de sajnos ez megszűnt.

2,3 naponta főztem nagyobb adagokat, hétvégén tudok takarítani mosni, mert akkor nem dolgozom. Sokszor érzem magam mosott ka*inak, és kivàncsi voltam màsok véleményére. 2 éve vagyok velük egyedül, kicsi 3 éves a nagy majdnem 6.

2015. aug. 25. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Társkeresésen nem gondolkozol ? Biztos sokban tudna segíteni :)
2015. aug. 25. 20:51
 5/5 Bence_ ***** válasza:

Anyós elhunyt?

Érthető, hogy így érzed magad.

Gyermekek Apja kivonta magát teljesen?

2015. aug. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!