Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Facebook-on akarok írni egy bejegyzést arról, hogy
elváltam. Megjelölhetem benne a férjem nevét, vagy
inkább ne?
Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy tudják az ismerőseim, hogy megtörtént a válásom, írni akarok egy kis szöveget hozzá és feltenni egy régi közös képet a férjemmel és kérni az ismerősöket, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. De nem tudom, hogy megjelölhetem-e az ő nevét is a bejegyzésben, mert akkor látni fogják a bejegyzést az ő ismerősei is. Ilyen szöveget akarok írni: "Kedves Ismerőseim, a mai napon megtörtént a válásom. Bruttó 8 év együttlét és 5 év házasság után szétválnak útjaink. Ez a kép még 4 évvel ezelőtt készült, kérek mindenkit, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. Egy viharos, de boldog házasság után, ami végül így zárult, mégis azt mondom, hogy a házasság az egyik legjobb dolog a világon. Hiszek benne, hogy minden jóra fordul mindkettőnk életében." Szóval csak az a kérdésem, hogy megjelölhetem-e a férjemet a bejegyzésben? Mi a véleményetek?
Szerintem alapjában véve ez a te életed, azt kezdesz vele, amit akarsz. Általában nem tanácsoltuk neked, hogy ezt tedd, de te már eldöntötted, csak megerősítésre vársz.
Ha így van, akkor csináld, ne tőlünk kérj tanácsot, de szerintem ez szerencsésebb, ha nem egy "sajtóközleményből" derül ki.
2016. okt. 23. 17:17
32/43 anonim válasza:
Micsoda hülyeség már, "őrizzenek meg jó emlékezetükben minket - egyrészt nem haltatok meg, másrészt minek kéne együtt "megőrizniük" titeket, ha már nem vagytok együtt?
Ha mindenképp akarsz valami hirtelen felindulásos hülyeséget csinálni, hívd el kávézni azt, aki most tetszik, abból még jól is kijöhetsz.
2016. okt. 23. 20:12
33/43 anonim válasza:
"visszahúzódó vagyok.. a magánéletemben sem tartom 2-3 emberen kívül senkivel a kapcsolatot.." Akkor meg főleg nem értem mi a fészkes fenének posztolsz ilyet, ha egy visszahúzódó, magánéletben is kevés emberrel beszélő nő vagy? Hidd el hogy csak kiröhögteted magad és aki tetszik neked sem fog komolyabban venni téged ezzel a húzásoddal.
2016. okt. 24. 10:58
34/43 anonim válasza:
Ez a szöveg inkább gyászbeszédhez hasonlít. Inkább posztolj magadról friss képeket. állítsd át a státuszod egyedülállóra. De válást nem szoktak facen megadni. Ez hülyeség. Lesz majd idővel új pasid, addig meg próbáld átgndolni hogy mi miért történt és zárd le madagban a volt kapcsolatoodat. Szerintem ehhez nem kell facebook.
2016. okt. 24. 12:52
35/43 anonim válasza:
Most magadat akarod meggyőzni vagy minket? Minket nem fogsz tudni mert (bár nem olvastam el az összes hozzászólást) a nagy részük azt mondja, hogy gyerekes és igazuk van. Ez a duma, hogy akarod ,h tudja a többi pasi azt ,hogy már nyomulhat nagyon béna. Aki megismer a való életben az tudni fogja és előbb utóbb mindenki tudni fogja te csak attól félsz, hogy most egyedül fogsz maradni. A férjedet meg azért akarod megjelölni, hogy lássa a posztot és azt is hogy te túl vagy rajta és nem törtél össze de hidd el ,hogy erre baromira nincs szükség. Egy válás után nem baj ha valaki szarul van kicsit nem kell játszani a keményt. Ne posztolj ki semmit csak simán lépj túl!
2016. okt. 24. 13:29
36/43 anonim válasza:
Én egy zárkózott, visszahúzódó ember vagyok, akinek a magánéletéről 2-3 barát tud, minden részletet pedig csak én (még anyám se). Eszembe se jutna ilyet posztolni facen. Szoktam megosztani dolgokat, de ilyet, hogy őrizzenek meg a barátok szép emlékként, kábé úgy hangzik, mintha meghaltatok volna.
2016. okt. 26. 06:34
37/43 anonim válasza:
Az életeseményes verzió szerintem még mindig reálisabb, ha meg akarod osztani a nagyvilággal. Nem kell hozzá közös kép meg nyálas idézet, csak válás és dátum. Aki fontosnak tartja, az meg fogja jegyezni, a többiek szemében pedig nem lesz ciki.
(Alapvetően én is a nyilvános fészen élt élet ellen vagyok, de van olyan ismerősöm, aki hozzád hasonlóan gondolkodik.
Ha valaki jobban érzi magát attól, hogy "hangosan kimondta" a dolgot, akkor hajrá. :) De attól még ne legyél teátrális, az már gáz.)
2016. okt. 26. 22:00
38/43 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy egyértelmű legyen, akkor írd azt: "Kedves ismerőseim! Mai naptól hivatalosan is elváltam, lehet értem tolongatni, aki akar tőlem valamit." Garantálom, hogy ez eléggé egyértelmű és aki akar valamit, az meg fog találni. Nem kell a többi süketelés és a volt férjed belekeverése.
2016. okt. 28. 14:41
39/43 anonim válasza:
Mertek közeledni? Megvan az új pasi? :-)
2016. nov. 14. 22:22
40/43 A kérdező kommentje:
Még nem tettem bejegyzést a Facebook-on, pedig már múlt csütörtökön elváltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!