Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Facebook-on akarok írni egy bejegyzést arról, hogy
elváltam. Megjelölhetem benne a férjem nevét, vagy
inkább ne?
Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy tudják az ismerőseim, hogy megtörtént a válásom, írni akarok egy kis szöveget hozzá és feltenni egy régi közös képet a férjemmel és kérni az ismerősöket, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. De nem tudom, hogy megjelölhetem-e az ő nevét is a bejegyzésben, mert akkor látni fogják a bejegyzést az ő ismerősei is. Ilyen szöveget akarok írni: "Kedves Ismerőseim, a mai napon megtörtént a válásom. Bruttó 8 év együttlét és 5 év házasság után szétválnak útjaink. Ez a kép még 4 évvel ezelőtt készült, kérek mindenkit, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. Egy viharos, de boldog házasság után, ami végül így zárult, mégis azt mondom, hogy a házasság az egyik legjobb dolog a világon. Hiszek benne, hogy minden jóra fordul mindkettőnk életében." Szóval csak az a kérdésem, hogy megjelölhetem-e a férjemet a bejegyzésben? Mi a véleményetek?
Szerintem ne! Sőt ha elfogadsz egy jó tanácsot: ne is posztold ezt az egészet. Ez csak rátok tartozik. Magánügy.
Írd meg privát üziben annak akinek el szeretnéd mondani, de ne posztold.
2016. okt. 23. 07:19
2/43 anonim válasza:
Ez az egész nem a facebookra tartozik. Ott az emberek a szerintük jó oldalukat mutatják, és szórakozásból vannak fenn. Nem hiszem, hogy én örülnék, ha az ismerőseim ilyesmit megosztanának. Tudom, hogy úgy érzed, hogy pozitív kicsengése van az írásodnak, de nekem nagyon nem ez jön le.
2016. okt. 23. 07:24
3/43 A kérdező kommentje:
Azért is akarom közhírré tenni, hogy esetleg azok a férfiak, akiknek tetszem, merjenek közeledni felém és tudják meg, hogy már szabad vagyok.
2016. okt. 23. 07:31
4/43 anonim válasza:
Állítsd be az állapotod egyedülállóra. Ebből érteni fognak. Gondolom.
Meg abból is ha esetleg a volt férjed családnevét viselted (és így is voltál fent Facen)most pedig megint a lánykori neved viseled.
2016. okt. 23. 07:38
5/43 anonim válasza:
Már ne haragudj hány éves vagy? 15?
Ennél gyerekesebb, abszurdabb dolgot is régen hallottam.
Ennyire face függő vagy, vagy csak ilyesfajta figyelemre vágysz? Netán hiányzik a sok semmitmondó "annyira sajnálom" "ború után derü" és hasonló semmitmondó komment?
Atya isten...30éves nő vagyok, eszembe se jutna ilyet kiposztolni. Kinek mi köze hozzá?
Ja, meg hogy aki közeledni akar tudjon róla..na...najóvanakkó'
Ha elmész kaksizni azt is ki szoktad posztolni?
Le ne maradjon bárki az életed bármely részletéről.
2016. okt. 23. 07:39
6/43 anonim válasza:
Ha visszavaltoztatod a neved es atallitod a kapcsolati statuszodat v a hatterkepre teszel vmi idezetet ami ezt sugallja,boven eleg.
Ez nem fb-ra valo,plusz ugy tunik mintha te sajnalnad jobban.
2016. okt. 23. 07:43
7/43 A kérdező kommentje:
Már hónapok óta a lánykori nevem van fent a Face-en. Nagyon sok ismerősöm van, akivel nem találkozom mindennap, nem tudnak a dolgaimról, azt akarom, hogy egyértelmű legyen. Többször szakítottunk már a férjemmel, többször volt már ilyen helyzet, de azt akarom, hogy mindenki tudja, hogy ez már végleges. Az biztos, hogy egy kicsit gyerekes vagyok ebből a szempontból, meg Face-függő, de én nem látok benne semmi kivetnivalót, ha posztolom, hogy mi történik az életemben.
2016. okt. 23. 07:45
8/43 anonim válasza:
Vagy "egyedülálló" ahogy írták, vagy még külön vezesd fel névjegyre a vállás időpontját. Már csak azért se írd ezt ki, a faladra, mert úgy hangzik mint egy gyásztávirat. Inkább rontaná az esélyeid a továbbiakban.
2016. okt. 23. 07:46
9/43 anonim válasza:
Rég olvastam ekkora hülyeséget...
Ez nem facebookra való bejegyzés.Miért fontos neked, hogy az "ismerőseid" lássák?
Nem tudom hány éves, de hogy nekem 20 évesen több eszem volt mint most neked, az tuti.
32 éves nő vagyok, elváltam.De nem tettem közhírré, ez kettőnkre tartozott.
Ráadásul olyan tré szöveggel akarod kitenni, hogy mindenki rajtad fog röhögni.
Hány éves vagy, 13???
2016. okt. 23. 07:54
10/43 anonim válasza:
Sajnálom, hogy elváltál...de egy ilyen poszt inkább csak Önmagad sajnáltatása lenne.A volt férjed helyében egyáltalán nem örülnék, ha megjelölné ebben a kiírásban.A válás egyébként sem olyan örömteli dolog, mint pl.egy házasság vagy egy gyermek születése, inkább egy kudarc.Szerintem ne írj ilyet ki.Felesleges pletykákra és rosszindulatú megjegyzésekre adna alapot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!