Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Facebook-on akarok írni egy bejegyzést arról, hogy
elváltam. Megjelölhetem benne a férjem nevét, vagy
inkább ne?
Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy tudják az ismerőseim, hogy megtörtént a válásom, írni akarok egy kis szöveget hozzá és feltenni egy régi közös képet a férjemmel és kérni az ismerősöket, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. De nem tudom, hogy megjelölhetem-e az ő nevét is a bejegyzésben, mert akkor látni fogják a bejegyzést az ő ismerősei is. Ilyen szöveget akarok írni: "Kedves Ismerőseim, a mai napon megtörtént a válásom. Bruttó 8 év együttlét és 5 év házasság után szétválnak útjaink. Ez a kép még 4 évvel ezelőtt készült, kérek mindenkit, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. Egy viharos, de boldog házasság után, ami végül így zárult, mégis azt mondom, hogy a házasság az egyik legjobb dolog a világon. Hiszek benne, hogy minden jóra fordul mindkettőnk életében." Szóval csak az a kérdésem, hogy megjelölhetem-e a férjemet a bejegyzésben? Mi a véleményetek?
Ez most vagy kamu kérdés vagy kattant vagy. Fel is ébresztett ez a baromság ahogy elolvastam. Nem csodálom, hogy elvált tőled, egy hat gyerekes cigány asszonnyal is jobb sora lesz.
2016. okt. 23. 09:03
22/43 anonim válasza:
Regisztrálj be a rosszlányok.hu-ra és posztold ki a profilodat Facebookon. Biztosan keresni fognak.
2016. okt. 23. 09:05
23/43 anonim válasza:
ez a leírás arra utal,hogy békében váltatok el a férjeddel. akkor miért nem kérdezed meg őt,hogy kiírhatod -e?
egyébként szerintem is hülyeség lenne. próbáld magadban lezárni 4 fal között, ne írd ki szerintem.
ha egyedülállóra állítod a státuszodat szerintem az is elég.
meg ha ismerkedni akarsz,akkor ismerkedj. de ez elég béna módszer az ismerkedésre,hogyha ezt kiírod. eléggé pasi riasztó lenne.
egyébként akit érdekelsz,de nem mert közeledni feléd, az ha megnézi a lapodat és eltűntek a közös képek a volt féjeddel, levetted a házas nevedet,ki van írva h egyedülálló az elég.. mondom aki ismerkedni akar,vágni fogja hogy nincs párod így, nem kell kiírni
2016. okt. 23. 09:08
24/43 anonim válasza:
Én anno nem tettem ki csak a nevem irtam a régire..kapcsolati stàtuszba sincs hogy egyedülàllo mert azt beàllitottam csak én làthatomra.
De sokàig nem is tudtàk hogy elvàltunk mert az ex nem tett ki képet az uj csajàval engem meg nem szedett le..többször ràirtam vegye le a képeim..akkor levette egyet fenn hagyott..az uj csaja viszont jelölte az exet a közös csalàdi összejöveteleken igy akàr az is lejöhetett hogy két nővel van igy engem levett végre-azaz remélem mert nàlam tiltva van de a gyerek faceről megnéztem..de tuti van még messzebbi ismerős aki nem tudja..(pl.egyszer ràmirtak làtom itt vagy a közelembe nem e tudunk talàlkozni..irta làtta a nagyobbik lànyom posztjàba..irtam nem én otthon vagyok és melozok a gyerekek apukàjáékkal nyaralnak-na itt jött a "miért ti nem különmentetek?".. szoval vhol megértem a kérdezőt de vhol nem..aki szàmit ugyis tudja nem vagytok eggyütt a volt férjel a többit meg leseszard :)
2016. okt. 23. 09:31
25/43 anonim válasza:
"Miért ti nem különmentetek?"nem nélkül helyes..szoval csodàlkozott mert nem tudta..de ha kiirtam volna akkor meg bombàznak a sajnàlom meg mi történt..és nem szidhatom az exet mert egy kapcsolat végéhez két fél kell hisz én is hibàs voktam mikor elhidegültünk egymàstol..nem szidom hogx megcsalt max az elején utàltam mert hazudott amikor én mindig őszinte voltam..
2016. okt. 23. 09:36
26/43 anonim válasza:
Szóval azért akarod csinálni, hogy a férfiak akiknek tetszel merjenek nyitni feléd...
Férfiként mondom, ha egy nő ezt csinálná, abból arra következtetnék, hogy marha kétségbe van esve, és kapkodva párt keres, így nem nyitnék felé (a barátaimat ismerve pedig egy részük ugyanerre jutna, csak még megpróbálná ki is használni a helyzetet egy körre, de nem többre)
Bocs kislány, nőj fel!
2016. okt. 23. 09:53
27/43 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Nekem is az jönne le, lelkileg még sérül, ilyenkor 1-2 körre el lehet könnyeben vinni és az írás azt sugallná, hogy te is ilyet keresel vigasznak.
2016. okt. 23. 11:39
28/43 anonim válasza:
Ezzel inkább taszítanád a férfiakat. Max olyan startolna rád, aki ki akarja használni, hogy sebezhető vagy...ha érted mire gondolok.
2016. okt. 23. 12:50
29/43 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag egy pár emberen kívül nem tudja senki, hogy szétmentünk. A munkahelyen tetszik egy srác, de mivel elég visszahúzódó vagyok, nem szoktam beszélni az életemről. A magánéletemben sem tartom a kapcsolatot 2-3 emberen kívül senkivel. Viszont vannak ismerőseim, akiket biztos érdekelné, ha megtudnák, hogy vége az "álompár" kapcsolatának. A Face-en sokak élete a nagyközönség előtt zajlik, épp az a funkciója, hogy tudjunk egymásról.
2016. okt. 23. 16:25
30/43 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy legalább 3-szor szétmentünk már és végig játszottam ezeket (kapcsolati állapot megváltoztatása, lánykori névre változtatás stb.), honnan tudnák azt, hogy ez a szétmenés most nem egy átmeneti állapot és tényleg elváltunk? Egy ismerősöm is kiírta Facebook-ra, hogy elvált, persze ő viccesen fogta fel az egészet és nem gyászhír-ként posztolta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!