Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Facebook-on akarok írni egy bejegyzést arról, hogy elváltam. Megjelölhetem benne a férjem nevét, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy tudják az ismerőseim, hogy megtörtént a válásom, írni akarok egy kis szöveget hozzá és feltenni egy régi közös képet a férjemmel és kérni az ismerősöket, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. De nem tudom, hogy megjelölhetem-e az ő nevét is a bejegyzésben, mert akkor látni fogják a bejegyzést az ő ismerősei is. Ilyen szöveget akarok írni: "Kedves Ismerőseim, a mai napon megtörtént a válásom. Bruttó 8 év együttlét és 5 év házasság után szétválnak útjaink. Ez a kép még 4 évvel ezelőtt készült, kérek mindenkit, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. Egy viharos, de boldog házasság után, ami végül így zárult, mégis azt mondom, hogy a házasság az egyik legjobb dolog a világon. Hiszek benne, hogy minden jóra fordul mindkettőnk életében." Szóval csak az a kérdésem, hogy megjelölhetem-e a férjemet a bejegyzésben? Mi a véleményetek?2016. okt. 23. 07:06
11/43 anonim válasza:
Bár ennyi erővel szkenneld be a végzést és tedd ki azt. Tuti az ugrana be, hogy kattant vagy. A saját érdekedben tėnyleg ne csináld !
12/43 anonim válasza:
"őrizzenek meg minket jó emlékezetükbeb$
Tisztára mint egy gyásztávirat...
Te tényleg ilyen hülye vagy?
13/43 A kérdező kommentje:
És ha az "Életesemény"-nél írnám ki, hogy "Válás" és a dátumot is megadnám hozzá? És akkor nem írnék hozzá semmiféle kísérő szöveget és képet sem tennék fel?
2016. okt. 23. 07:59
15/43 anonim válasza:
De egyáltalán ezt miért fontos tudatni?
16/43 anonim válasza:
13# Akkor már inkább úgy csináld bár én akkor is állítom: hülyeség és felesleges.
17/43 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de egy józan férfinak sem az jutna eszébe az ismerősök közül, hogy szabad a pálya, inkább az, h kerüljenek el messziről, mert még mindig a volt férjedért epekedsz.
Egy vidám, bulizós kép a barátnőkkel hatásosabb lenne.
És ilyen üzenetet nem írunk ki a Facebookra... Nem szeretném, ha a rosszakarók ezen fennék a nyelvüket. Elég az egyedülálló státusz.
18/43 anonim válasza:
Ez nagyon gáz ... írd,ki hogy egyedülálló,de ne verd már ilyen nagy dobra.Én azt sem értem,akinek meghalt valakije,és azt posztolja.Az ilyen embernek csak feltűnési viszketegsége van és azt akarja,hogy sajnálják.
19/43 anonim válasza:
Nehogy már kitedd! Legyen eszed! Miért olyan fontos számodra tudatni ezt az ismerőseiddel? Miért akarsz nagy dobra verni egy kudarcot? Aki ismer úgyis tudja mi van veletek, a többi meg nem számít. Én azt mondom ne csinálj semmit, vagy ha már ennyire nem bírsz magaddal tedd ki hogy egyedülálló, tegyél fel új képeket, a régieket amiken esetleg a férjeddel vagy töröld. Ennél többet ne csinálj, ha nekem az egyik ismerősöm kitenne ilyet, jót röhögnék rajta. Látod mindenki azt írja ne csináld ezt.
20/43 anonim válasza:
Ez az én szemembe olyan: - Jöhet a következő leendő exem!- nek tűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!