Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A Facebook-on akarok írni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Facebook-on akarok írni egy bejegyzést arról, hogy elváltam. Megjelölhetem benne a férjem nevét, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy tudják az ismerőseim, hogy megtörtént a válásom, írni akarok egy kis szöveget hozzá és feltenni egy régi közös képet a férjemmel és kérni az ismerősöket, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. De nem tudom, hogy megjelölhetem-e az ő nevét is a bejegyzésben, mert akkor látni fogják a bejegyzést az ő ismerősei is. Ilyen szöveget akarok írni: "Kedves Ismerőseim, a mai napon megtörtént a válásom. Bruttó 8 év együttlét és 5 év házasság után szétválnak útjaink. Ez a kép még 4 évvel ezelőtt készült, kérek mindenkit, hogy őrizzenek meg minket jó emlékezetükben. Egy viharos, de boldog házasság után, ami végül így zárult, mégis azt mondom, hogy a házasság az egyik legjobb dolog a világon. Hiszek benne, hogy minden jóra fordul mindkettőnk életében." Szóval csak az a kérdésem, hogy megjelölhetem-e a férjemet a bejegyzésben? Mi a véleményetek?
2016. okt. 23. 07:06
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Bár ennyi erővel szkenneld be a végzést és tedd ki azt. Tuti az ugrana be, hogy kattant vagy. A saját érdekedben tėnyleg ne csináld !
2016. okt. 23. 07:55
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

"őrizzenek meg minket jó emlékezetükbeb$

Tisztára mint egy gyásztávirat...

Te tényleg ilyen hülye vagy?

2016. okt. 23. 07:58
 13/43 A kérdező kommentje:
És ha az "Életesemény"-nél írnám ki, hogy "Válás" és a dátumot is megadnám hozzá? És akkor nem írnék hozzá semmiféle kísérő szöveget és képet sem tennék fel?
2016. okt. 23. 07:59
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
*emlékezetükben
2016. okt. 23. 07:59
 15/43 anonim ***** válasza:
96%
De egyáltalán ezt miért fontos tudatni?
2016. okt. 23. 08:00
 16/43 anonim ***** válasza:
85%
13# Akkor már inkább úgy csináld bár én akkor is állítom: hülyeség és felesleges.
2016. okt. 23. 08:04
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de egy józan férfinak sem az jutna eszébe az ismerősök közül, hogy szabad a pálya, inkább az, h kerüljenek el messziről, mert még mindig a volt férjedért epekedsz.

Egy vidám, bulizós kép a barátnőkkel hatásosabb lenne.

És ilyen üzenetet nem írunk ki a Facebookra... Nem szeretném, ha a rosszakarók ezen fennék a nyelvüket. Elég az egyedülálló státusz.

2016. okt. 23. 08:06
 18/43 anonim ***** válasza:
91%
Ez nagyon gáz ... írd,ki hogy egyedülálló,de ne verd már ilyen nagy dobra.Én azt sem értem,akinek meghalt valakije,és azt posztolja.Az ilyen embernek csak feltűnési viszketegsége van és azt akarja,hogy sajnálják.
2016. okt. 23. 08:19
 19/43 anonim ***** válasza:
88%
Nehogy már kitedd! Legyen eszed! Miért olyan fontos számodra tudatni ezt az ismerőseiddel? Miért akarsz nagy dobra verni egy kudarcot? Aki ismer úgyis tudja mi van veletek, a többi meg nem számít. Én azt mondom ne csinálj semmit, vagy ha már ennyire nem bírsz magaddal tedd ki hogy egyedülálló, tegyél fel új képeket, a régieket amiken esetleg a férjeddel vagy töröld. Ennél többet ne csinálj, ha nekem az egyik ismerősöm kitenne ilyet, jót röhögnék rajta. Látod mindenki azt írja ne csináld ezt.
2016. okt. 23. 08:33
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez az én szemembe olyan: - Jöhet a következő leendő exem!- nek tűnne.
2016. okt. 23. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!