Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ítéli meg a Bíró gyerekelhelyezési per során, ha az egyik fél úgy próbálja "csökkentetni" a tartásdíjat, hogy kiszámolja, mennyi kenyeret eszik meg jogosan a gyereke? )
Második tárgyalásunk volt, legközelebb már tanumeghallgatás is lesz, és pszichológus. A gyerekek nálam vannak bő fél éve, tehát visszamenőlegesen biztos lesz tartásdíj, akárkinek is adják a szülői felügy. jogot. Az Alperes a Bíróságon előadta, hogy szerinte a gyerek nem eszik meg annyit, amennyit - konkrétan szerinte 250 gramm kenyér elég volt egy hétre. Én nem is mondtam semmit, hogy mennyit fogyaszt el, csak hogy a táplálékallergiás élelmiszerei mint pékáru, száraztészta, egyes húsok-felvágottak abban a változatban sokkal drágábbak (kenyér 3szoros ár min.)
A rájuk fordított üzemanyagköltségbe is belekötött....ezeket egy Bíró hogy ítéli meg magában szerintetek??
Még mindig nem értem, hogy nulla keresetből hogy fog Neked fizetni 60 ezer Forint tartásdíjat, mikor máshol is van 3 gyereke.
Válaszolni annyit tudok, hogy a bíróság tuti nem fog törődni a kenyér grammjaival, ugyanakkor a semmiből nem is igazán lehet tartásdíjat megállapítani.
Annyit tudok mondani, hogy örülj, hogy van két szép gyereked, és mellette remélem, még mindig jól megy a munkád. Fókuszálj a jövőre, a gyerekeidre, és egy új kapcsolatra. Sok szerencsét!
Máshol nem kell már fizetnie, mert nagyok (igaz még egyetemre járnak) de már tizenéve akkor sem fizet. Ott rájuk hagyta a közösen épült lakást, igaz, nagyobb részben a feleségé volt amúgy is.
Nálunk még megoldás lehet, hogy kizárólagos lakáshasználatért cserébe lemondok a tartásdíjról (ez sokat segítene, mert 2x1 óra utazástól kímélne meg minket a suliba és albit sem kellene fizetnünk) Neki van hova mennie lakni a bnőjéhez vagy az Anyukájához, így sincs otthon kb. felét az évben. Ezt kértem is a Bíróságon, mivel pontosan tudom, hogy gyt fizetés sosem történne.
Micsoda egy ócska szarrágó - ha bíró volnék, ezt gondolnám (így meg még inkább)
kimérné grammra a kenyeret, mint egy haláltáborban...
De mindegy.
Koncentrálj a lakáshasználatra, az ér valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!