Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekelhelyezesi kérelem levélben?
be szeretném adni a gyermekelhelyezési kérelmet postai úton.Mit kell írni es milyen formában?
miket kell csatolni a keresetlevel mellé?
sajnos elég komplikált a helyzet,mert amíg velünk élt bántotta a nagyobb (nem az ő sajátjait) gyerekeket fizikailag is es lelkileg is.
több esetre van tanum is.
a kicsi közös gyermekeinket (1,5 és 2,5 éves) 2 hete elvitte és azóta nem láttam őket,nem hajlandó vissza hozni őket.
ebben a formában hogy es mit kellene írnom a levélben?
köszönöm előre is.
Az anyuka vagyok.
Jelendsd fel hogy elvitte a gyerekeket.
A legegyszerűbb ha bemész a bíroságra ingyenes tanácsadásra ,ott egyszerre felveszik a jegyzőkönyvet. Elmagyaráznak mindent.
Jobban jársz, ha keresel ingyenes jogi tanácsadást, mert ez nem olyan kérdés, amiben csak úgy tanácsokat lehet osztogatni.
Egy ilyen hivatalos beadvány esetén minden apróság számít, nem mindegy mit és hogy írsz bele.
Egyéb kérdésekben is tudsz tanácsot kérni, pl. mit tehetsz, ha nem hozza a kicsiket vissza. Esetleg neki jobb ügyvédje lesz, és nála helyezik el a kicsiket: még a végén te fizethetsz gyerektartást, amit gondolom nem fogsz tudni előkaparni több gyerek mellett, és ha jól értem, épp nem is dolgozol. (1,5 éves kicsi mellett)
rendőrség nem tesz semmit mert nincs végzés :( már beszéltem velük.
az is a baj az utánuk járó pénzre is utazik,no meg bosszút állni mert nem maradtam vele :(
ezt bizonyítani is tudom,tőle származó uzenetekkel.
A keresetben ne felejtsetek el kerni az ideiglenes elhelyezest!! ( ez addig szol, amig vegso hatarozat nem lesz kb masfel ev mulva!!) ez pedig egy-ket honap mulva van meg!
Menj el a csaladsegitohoz is!! Nem tud vki segiteni, h visszavedd a gyerekeket vhogy? Annyira sajnalom!!
családsegítőnél is próbálkoztam,ők is elküldtek azzal,hogy joga van hozzá mert nincs végzés :(
az is a gond,hogy nem akarja kiengedni a házból őket hozzám,én viszont a házból nem hozhatom ki csak úgy :(
Miaz h csak úgy nem hozhatod ki? Ilyen nincs! Mert mit csinál veled?
Menj be a bíroságra és mondj el mindent. Add be a keresetet. Aztán mehetsz rendörségre is.!!!
Ha nem az o tulajdona, nem hozhatja ki valoban oket, mert maganlaksertes!
Minel elobb add be a keresetet!! Muszaly lenne ugyvedet fogadnod! Nem tudsz vhogy penzt keriteni ra? Mert fontos, hogy mit irsz le! Ugyanakkor mindent vegyel fel mobilra! Amikor a gyerekekert mesz es nem adja ide. Mindent irj fol es smst orizz meg! Ez mind ellene fog szolni a birosagon!! nagyon gyorsan add be a keresetet, ne menjen az ido!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!