Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valószínüleg válni fogunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínüleg válni fogunk, Terhes vagyok 3 gyermekünk van 4,2,1 évesek! Nem lenne hova mennem, de ha nem lennék terhes és dolgoznék sem adna ki senki egy egyedülálló anyának ingatlant ez biztos. Ti mit tennétek hova mennétek mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Mindent tűrtem csak a gyerekek miatt mostsem szeretnék válni mert azt szeretném h ne nőjenek fel apa nélkül mint én! Szeretem a páromat a bántó szavaktól függetlenül.. Teljesen kivagyok borulva de nincs választás egyszerüen nem tudom h mit kezdhetnék.
2016. okt. 17. 21:35
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Akkor most annyit tudsz tenni, hogy a gyerekeket a férjedre hagyod nevelésileg.

Vele fognak élni, gondozza őket.

Te addig is szerzel egy 4 órás munkát majd vagy képes vagy ellátni a kicsit vagy megy apukához , anyudékhoz vagy lemondasz róla s megy államiba.

Keresel munkát, lakást s ha képes vagy anyagilag is felnőttként gondoskodni a gyerekekről visszaszerzed őket.

Ha nem akkor hétvégi anya leszel.

Vagy maradnak veled s mind elveszi a gyámügy mert anyaotthonba lehet menni velük de mivel terhes vagy nehéz lenne munkát találnod fél éven belül.

A férfiak készpénznek veszik ha válás akkor a gyerek "kényelmesebb" felét kapja. Nem a napi időbeosztást, betegséget, sulit, feküdj le időben, megint kinőtte, összekente a falat, ne légy finnyás részt. Hanem éli világukat előadva egy másik nőnek, hogy mennyire szeretik a gyerekük.

Minden tiszteletem azoknak akik nem ilyenek!!! Sokan vannak őt is akik harcolnak tudom. De most ebbe a helyzetbe, neked ezek a támpontok szerintem ha nem utcán akarsz kikötni s apukára is ráfér a lecke. Nem kell neki több szabadidő csajozgatni a felelősséget ledobva. Ha mégis akkor a gyerekek is járnak neki mert azoknak meg enni kell, ruha kell.

2021. szept. 15. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!