Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínüleg válni fogunk, Terhes vagyok 3 gyermekünk van 4,2,1 évesek! Nem lenne hova mennem, de ha nem lennék terhes és dolgoznék sem adna ki senki egy egyedülálló anyának ingatlant ez biztos. Ti mit tennétek hova mennétek mit csinálnátok?
#17 Te foglaltad össze a legjobban, tényleg jó lett.Határozottan, keményen a tényeket közölted.
Valóban, minden nő annyi gyereket vállaljon, amennyit képes egy esetleges válás/halál esetén felnevelni.
Mint írtam, egy gyermekem van.32 éves leszek, szülhetnék még.De nem fogok.Bízom a páromban, bízom a kapcsolatunkban, de ez csak a bizalom.Ezmellett bármi történhet.Egy gyermekkel boldogulok, de már kettővel sokkal nehezebb lenne.
Kérdező, nagyon elbújtál.Pedig tanácsot is kaptál(én is adtam), azzal, hogy megsértődsz a válaszokon, sem magadon, sem a gyerekeiden nem segítesz.Közel fél milliós fizetés nem kevés.Csak valahogy az a tapasztalatom, hogy akik jól keresnek, kettőnél több gyereket nem vállalnak.Mellesleg akik viszonylag jó anyagi körülmények közt élnek, nem jönnek ide sírni.
Vagy a fizetés nem stimmel, vagy a lakhatással(saját ház-e) van némi sántítás.
Egyébként kívánom, hogy oldódjanak meg a gondjaid, de az ötödik babát gondold meg.
Minden jót! :)
Szegyellheti magat mindenki aki azt dorgolte undorito stilusban a Kerdezo orra ala,amit mar eddig is tudott.Nyilvan most majd megtanulja az osi lecket ( ahogy sokan megtanuljuk) h csak annyit,amennyit egyedul is.Nyilvan jobban jart volna ha ezt 1 v 2 utan kapja az elettol,nem igy lett.
En az anyagi reszehez nem tudok hozzaszolni,ugyvedet javasolnek,okosat,aki a legjobb poziciot csikarja ki a ferjedtol szamotokra es barmennyire draga is egy ugyved,ebben az esetben most ez FONTOS!
Tovabba valakit,akivel tenyleg erdemben atbeszelheted h mi tortenik veled es hogy sikerult ide jutni,en megtettem,szinten terhesen,azt gondolom sikerult kiadni magambol es megkaptam a kerdeseimre a valaszt.
Segitseget mindenhonnan FOGADJ EL,nekem ez volt a legnehezebb lecke,vannak segitokesz jo emberek,nem szegyen elfogadni,majd meghalalod ha talpra allsz.
A babat tartsd bent barmi aron,most erosnek kell lenned,probalj meg nem idegeskedni,kulonben koraszulott lesz,hordhatod tornakra es ha elidegeskeded a tejedet majd,a tapszer draga.
Apukaval tarts fenn-ha lehetseges- normalis viszonyt,valjatok normalisan,a gyerekeidnek ezzel teszed a legjobbat,ha latogatja,tamogatja oket ERZELMILEG is.
Es a kinek kellenel 4 gyerekkel,hat nehez ugy,de ha 3mal talalnak,valoszinuleg 4el is lehetseges lesz idovel.
Ne add fel,tervezz,kalkulalj,igyekezz pozitivan hozzaallni,kimeld magad,legy sokat a gyerekekkel es olvass hasonlokon atment emberektol tanacsokat,tapasztalatokat,noforumokon talalsz ilyet,nem vagy egyedul.Kitartas!
Eddig tűrt.Akkor hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy bevállal egy 4. gyereket?Nem hiszem, hogy most jött rá, nem működik a házassága.
Na mindegy, nagy az Isten állatkertje, sokan elférnek benne.
Szülne a lóf.sz négy gyereket a mai világban...Hogyne!
17-es, ez a mondatod szomorú nagyon:
"Egy nő mindig magának szüli a gyereket, és annyit és úgy kell vállalni, hogy ha elváltok vagy egyedül maradsz, akkor ne az utcán végezzék".
Tudom, hogy igaz, de mégsem tetszik.... Miért? Miért hagyjuk? Hisz mi nők neveljük azokat a hitvány férfiakat is, akik később nem akarnak gondoskodni a gyerekeikről..? Miért?
Ráadásul több millióan mennek ebben az országban szavazni arra a pártra, aminek az emberei rendre a nők orrához dörgöli, hogy karrier előtt szüljenek 4-5 gyereket, mert fogy a magyar és asszonynak a konyhába a helye. Ez a propaganda, duma megy folyton a felelős gyerekvállalás helyett. Miért????
Ezek a gondolatok persze kérdezőn nem segítenek.
Böszme Feri hozzászólóval értek egyet. A nőt 4 kisgyerekkel a házból nem fogják kirakni, az kizárt. Ezen kívül pedig ha nettő a férfi keresete, akkor igen, 200 e Forint tartásdíj reális.
Ezen kívül ha a nő Pesten él, akkor mellékesként tud vállalni apróbb munkákat, mint vasalás családoknak... ilyesmi. Más megoldás nincs.
Igen, tud vállalni.És ha megszületik a baba, akkor mi lesz?
De meg is érdemli az ilyen a sorsát, mai világban négy gyereket?!Meg vagytok hibbanva, komolyan mondom!
Pont tegnap mondtam páromnak, ha milliárdokat nyernénk sem kéne az egy meglévő imádott lányomon kívül több gyerek.
Nekem is van életem, és nekem is csak EGY!!!
Jól írta valaki, hogy a kérdező elcseszte az életét.Hát el, de rendesen!
Azért ne már mindig a férfiak legyenek a hibásak! Nyilván a kérdező férje máshogy vélekedik és neki más "igazsága" van.
Azért egy kapcsolatban mindkét félnek tennie kell, hogy megmaradjon a normális viszony. Annak is van előzmènye, hogy a férj úgy beszél ahogy.
Èn 11 éve vagyok párkapcsolatban, a párom ugyanúgy beszél ès viselkedik velem ahogy az elejèn.
Mindenesetre "vicc", hogy bevállaltad a sokadik gyereket annak ellenére, hogy olyan a kapcsolatod amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!