Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló, terhes nők,...

Egyedülálló, terhes nők, hogyan bírjátok?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok elviselni, hogy egyedül vagytok terhesen? Hogy viselitek a szakítást?

2013. márc. 23. 19:14
 1/10 anonim válasza:
22%

Akkor jöjjön a kérdés, miért maradtatok egyedül?

Talán félreismertétek a párotokat?

Talán "jajj nekem már gyerek kell azért is"

Talán mert elég volt az alkohol és 2 lázadó tini?

Talán csak egyikőtök akarta?

Talán mert fogalmatok sincs?

Minden 2 emberen múlik...De! Természetesen állandóan mindig mindenki a pasit hibáztatja mindig mindenhol. Ha elválnak tuti a pasi a hibás a nő soha semmiben.

2013. márc. 23. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Kíváncsi vagyok, az 1-es kit, mikor és miért hagyott ott?!
2013. márc. 24. 08:06
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

1-es te olyan okos lehetsz kapcsolatok terén mint a csuda.....

szerintem kicsit megkeseredett vagy.....nem itt kell a feszkót levezetni....

2013. márc. 27. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Én 19 éves lány vagyok, még nincs gyermekem, de viszont nagyon vágyok rá. Be is vállalnám, csak a párom még nem (ő 26 éves). Mondta, ha becsúszik, akkor megtartjuk, de nem mernék így bele kezdeni. Hajlamos vagyok a depresszióra, elvetélnék a sok idegességtől...

Legtöbb férfi szerintem azért hagyja ott a várandós barátnőjét,feleségét, mert még nem élte ki magát, lehet, hogy mind ketten akarták a picit, sok olyan férfi van, aki megijed, miután megtudja, hogy apuka lesz...

2013. márc. 27. 17:28
 5/10 anonim válasza:
5%

1-es vagyok.

Nem nem vagyok okos. 2. nem hagytam ott senkit. 3 nagyon okosnak tartjátok magatokat jó emberismerőnek mégsem vagytok azok.

Csupán a szokásos kérdéseket tettem fel ami ezen az oldalon már 1 millió ilyen kérdésnél elhangzott.

2013. márc. 27. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egyedülálló, gyerekem sincs.(36) A következőket gondolom. Egyedülállóként, különösen ha nincsenek nagyszülők nehéz egy nőnek gyereket vállalni. Bizonytalanok most a munkahelyek, bármikor kitehetnek bárkit. A gyereknek viszont enni kell, ruha kell. A nagyszülők nem biztos, hogy bármikor tudják segíteni, vállalni. Nehezebb párra találni, gyerekkel, bár nem reménytelen. Viszont érdemesebb várni még egy kicsit, hátha lesz komolyabb férfi, aki vágyik a gyerekre, nem csak azt mondja, hogy ha besikerült megtartjuk.

Szakítani mindig nehéz, de terhesen nagy csalódás.

2013. márc. 27. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ebben a helyzetben de közelről néztem végig egy ilyen esetet mert a barátnőm sjnos átélte.

23 évesen, 3 héttel az után derült ki a terhesség, hogy dobta a pasija egy másik csaj miatt (2 évig voltak együtt, együtt is éltek a szakítás napjáig). Nagyon nehezen viselte, sokat sírt, keveset bírt enni. Szerencsére visszaköltözhetett úgyhogy legalább ezen nem kellett aggódnia de munkáját ott kellett hagynia mert nem volt bejelentve és fizikai munkát végzett. Nehezen alakultak a dolgok... Apuka azóta se kereste a gyereket, sőt le is mondott róla.

Már 2,5 éves a kisfia, 8 hónapja van egy nagyon rendes párja aki imádja mindkettőjüket. Karácsony előtt összeköltöztek, munkát keres és gondolkodnak a közös babán.

Szóval nem csak rossz példák vannak. Nehéz természetesen de ha van segítség akkor meg lehet oldani.

2013. márc. 27. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
2013. márc. 27. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Az kimaradt egy mondatból, hogy szerencsére visszaköltözhetett a SZÜLEIHEZ!
2013. márc. 27. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:

#1 -es voltaképpen , nullával egyenlő az értelmi szinted. Mivel az oldal funkciója nem az ész osztás.

A kérdésre válaszoltál? NEM!

Ergo, qrvára unatkozol, és élvezkdsz más nyomorán. Menj játsz máshol, vannak direkt ilyen perverz oldalak.

2013. márc. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!