Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért csinálja ezt a (ex)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a (ex) férjem, miért nem vállalja, amit mondott?

Figyelt kérdés

A férjemről van szó, ill. részemről ex. Volt egy nagyon durva vita az édesanyjával, utána vele, ami az utolsó csepp. Évek óta tartó rossz után végül megmondtam, köszönöm, ez volt az utolsó csepp. El is átkozott a szentem frissiben, megmondta, h én nem voltam képes összetartani a családot, majd megnézhetem h kinek kellek, meg belőlem aztán nem lesz senki, mert ő mindig jól tudja, én is láthatom, h mindig hülyeséget csinálok. Na a végén én csitítottam, h nem kéne személyeskednünk, elválunk, azt őt meg ne érdekelje, h én milyen vagyok, megszabadul tőlem. Már aznap este is bocsánatot kért, de azóta mintha szerelmes lenne belém, soha nem tett ilyeneket: éjszaka felkel a gyerekhez, szónélkül bepelenkázza, megsimogat, folyamatosan szájon akar csókolni, közeledik, megkérdezi, h jó e még h akkor jön haza.....stb...nem értem, ez nem így működik, másnak is volt már ilyen, h válás kimondása után csak úgy beleszerettek? azért élünk még együtt, mert közös a házunk, előbb intézni kell v az eladást v a kivásárlást, mondanom se kell nem intéz semmit, nem is vesz róla tudomást, h mit beszéltünk....

Kérlek azt ne írjátok h bocsássak meg, meg még egy lehetőség, mert eljátszotta 1000X és most utoljára is "bizonyított"! Miért nem lehet emelt fővel, felnőttként vállalni?

2010. ápr. 22. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert ba van sz@rva, hogy oda a kis kényelmes élete. Az én válóférjem is egy oltári nagy hiszti után (ő hisztériázott, amikor megkérdeztem tőle, hogy mégis merre járt két napon keresztül, mert akikkel konferencián volt együtt, már mindenki hazaért)összapakolt, és elrohant, neki elég, váljunk el, elege van belőlem stb. Kb fél óra múlva kezdett el hívogatni, hogy beszéljük meg, meg nem úgy gondolta, stb. ezután nem vettem fel a telót, akkor elkezdett sms-ket írni, kb percenként kaptam egyet..

Nem engem szeretett volna ő "visszakapi" hanem a kényelmes kis életét.

2010. ápr. 22. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert a felnőttek jó része felnőtt testben élő sértődékeny, hisztis, felelősséget nem vállaló, kommunikálni képtelen óvodás. Amúgy én se békülnék vele. Amint kibékülnétek, kezdődne az egész elölről. Gondolom berezelt a férjed, hogy egyedül marad - az ilyen típusú emberek mindig rettegnek az egyedülléttől, mert nem képesek önállóan ellátni magukat. Ha találna valaki újat, hidd el, egyből elmúlna az irántad érzett nagy "szerelme". Azért írom, mert nekem is volt ilyen típusú pasim, ők általában csak önmagukat szeretik, a többi embert használják csak, amíg az érdekük úgy kívánja, akár még kedvesek is tudnak lenni velük :).
2010. ápr. 22. 11:53
 3/4 A kérdező kommentje:
tudom, h nem nekem szól a kedvessége, hanem azért mert most döbbent rá, h nem viccelek, de azért akkor is úgy gondolom, h ha ilyen durva szavak hangzanak el (részéről) utána már legyen az emberben tartás....
2010. ápr. 22. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jól látod a dolgokat, és ezek a mostani tettei csak erősítsenek abban, hogy jól döntöttél.
2010. ápr. 22. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!