Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek akkor, ha a férjem azért mondott fel, hogy kevesebb gyerektartást kelljen fizetnie?
Az előző vagyok.
Azzal pedig nem nagyon tudsz mit kezdeni , ha a férjed tényleg visszamondta a vezetői pozíciót. Saját joga és gondolom szakmailag is meg tudná indokolni bárki előtt a döntését.
Na, most ezen kiakadtam. Azért mert neked ilyen rossz tapasztalatod volt, képes voltál úgy összeveszni egy emberrel akit valaha szerettél, hogy ilyen viselkedésre kényszerültél, ez még nem jelenti azt, hogy ez mindenkinél így van.
Azért a válások nagyobbik fele hála istennek közös megegyezéssel történik és a felek kultúrált módon, ha másért nem de a gyerekek miatt baráti viszonyban marad.
Ez az általános. Nem az, hoyg csak tanuk mellett áll szóba a volt férjével.
én 00.11
Amit írtam természetesen az előző hozzászólónak szólt és nem a kérdezőnek.
23.36-nak igaza van! Úgy a legtisztább a dolog,ha a fizetéséből automatikusan levonják a gyerektartást,és az általad megadott számlaszámra utalják.
Én sem hiszem,hogy tényleg felmondott,mert annyit mostanában(válság)nem fog kapni. Ha netán mégis,előbb-utóbb úgyis kell dolgoznia, s akkor kinyomozhatod hová ment.
Amikor én váltam,2004-ben,a volt férjem eltűnt 1.5 évre. 8 hónap múlva beadtam a keresetet,de csak az utolsó tárgyalásra jött el,ahol megkérdezte a bíró,hogy kérem-e visszamenőleg a tartásdíjat,mert a kereset beadása napjától köteles lett volna fizetni. Ha 30 ezret ad,akkor majd kiszámolják mennyi jár neked visszamenőleg is. De gondolom van ügyvéded,ezeket neki kell elintéznie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!