Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok keseredve! Mit csináljak? Költözzek vagy ne?
akkor gyerekekkel költöznél a párodhoz?...bocs lehet h rosszul értelmeztem.....mert ha megnyerted a pert, akkor elméletileg mehetsz, amerre akarsz és viheted a gyerekeket, ha nem viszed a gyerekeket, akkor estleg felhozzhatja ellened, h rossz anya vagy,mert otthagytad a gyerekeidet......a férjemnek is ez volt a terve, h bosszúból elveszi a gyereket, mondjuk ő akkor csak 1 éves volt, de az ügyvédje szinte kiröhögte, h szinte nincs az a bíróság, aki neki ítélné, hát szerintem azért minden lehetséges, de legtöbbször az anya kapja a gyerekeket....
szerintem kitartás, már nincs sok hátra!!! mind a hármat akarja, vagy "csak" 1-2 gyerkőcöt?
3. voltam, most látom h csak 2 gyerekről beszélünk, szóval akkor mindkettőt akarja vagy csak az egyiket!
plusz szerintem is jó amit az első írt, h a bíróságon azt is meg kell említeni, h fenyegetőzik, terrorizál....csak van igazság! drukkolok neked!!
15:40-nek. Vannak a 10%-ban azért mások is!!!
Barátnőm esete: viselkedése miatt otthagyta az élettársát, tehát nem férj. Az élettárs sértődöttségből gyermekelhelyezésit indított. Másba nem tudott kapaszkodni, közös vagyon nem volt - hisz élettárs. A férj egyébként pszichiátriai eset. Első fokon barátnőmé lett a gyerek. Másodfokon megtámadta az az állat és ő nyert. A barátnőm fellebbezett az ítélőtáblához, ahol szintén pert veszített. Most kéthetente láthatja a saját gyermekét, és ő fizet gyermektartást. Ja, barátnőm önerőből épített szép kertes házban lakik, pedagógus, biztos munkahellyel, nem iszi, nem dohányzik, nem is pasizik - pedig egy roppant dekoratív nő!!! Az élettárs olyanokat csinál, hogy majdnem elüti az utcán, fenyegeti, titokban fotókat készít róla, ugyanakkor videóra veszi, hogy ő nyalja-falja a gyereket. A gyerek pedig a kéthetes láthatás után, amikor azt mondja az anyja, hogy menni kell haza, azt mondja, hogy neki nem az a haza, neki itt van a szobája.
ITT A PÉNZ DOMINÁL. LE LETT FIZETVE A BÍRÓ, AZ ÜGYVÉD, MINDENKI.
KEDVES KÉRDÉSFELTEVŐ,NAGYON VIGYÁZZ, SZAKJOGÁSZT KERESNÉK A HELYEDBEN!! AHOL PÉNZ VAN KORRUPCIÓRA, OTT BÁRMI LEHETSÉGES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!