Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon el vagyok keseredve!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve! Mit csináljak? Költözzek vagy ne?

Figyelt kérdés
Lassan már 3 éve húzódik a gyermekelhelyezési perünk.Két kiskorú gyermekem van. Már végig jártuk az összes tortúrát amit ebben az ügyben végig lehet. Környezettanulmány, tanúvallomások, ovódai szakvélemény, 3 szakértői vizsgálat...Szóval már idegileg nagyon megviselt vagyok. Nap, mint nap ki vagyok téve a férjem lelki terrorjának, és fenyegetőzéseinek. Sajnos Ő nem akar válni, a gyermekelhelyezési per is azért ilyen hosszú, mert mindent megtesz érte, hogy "bosszúból" elvegye Őket tőlem. Ő mondta: Ha a gyerekek velem maradnak, akkor Te is! Nekem időközben lett egy párkapcsolatom,kb:másfél éve, akit a gyerkőcök is elfogadtak (a férjem nem tud róla). Szeretnénk összeköltözni, de Ő tőlünk csaknem 100 km-re lakik. Ha első fokon megnyerem a pert, amire elég nagy esélyem van, de a férjem megfellebbezi elköltözhetek hozzá?Vagy ez egy nagyon rossz pont lesz nálam a másodfokú tárgyaláson? Sajnos már nem bírom tovább! Muszáj lépnem, mert összeroppanok.Kérlek bennetek adjatok tanácsot!Köszönöm
2010. ápr. 21. 15:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Jól értem hogy nem váltatok még el?Mert van egy olyan hogy ha te válni akarsz és ő pl nem jelenik meg a tárgyaláson szétválasztanak titeket.(tapasztalat).A gyerekelhelyezést nem tudom de szerintem ha megfelelő körülmények vannak a párodnál nyugodtan költözz el és a bíróságon a helyedben megemlíteném hogy fenyeget az exed.
2010. ápr. 21. 15:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért ne költözhetnél?? Még indokolnod sem kell. De ha a (volt) férjed ebbe is beleköt hivatkozhatsz arra, hogy ott volt egy jó munkalehetőség. Kész. A gyerekeket pedig az anyának ítélik 90%ban, hacsak nem alkoholista,drogos, nem beszámítható, nincs jövedelme több mint 1 éve....stb. A férjed hallod jól bepánikoltatott....szegénykém.....:((
2010. ápr. 21. 15:40
 3/16 anonim ***** válasza:

akkor gyerekekkel költöznél a párodhoz?...bocs lehet h rosszul értelmeztem.....mert ha megnyerted a pert, akkor elméletileg mehetsz, amerre akarsz és viheted a gyerekeket, ha nem viszed a gyerekeket, akkor estleg felhozzhatja ellened, h rossz anya vagy,mert otthagytad a gyerekeidet......a férjemnek is ez volt a terve, h bosszúból elveszi a gyereket, mondjuk ő akkor csak 1 éves volt, de az ügyvédje szinte kiröhögte, h szinte nincs az a bíróság, aki neki ítélné, hát szerintem azért minden lehetséges, de legtöbbször az anya kapja a gyerekeket....

szerintem kitartás, már nincs sok hátra!!! mind a hármat akarja, vagy "csak" 1-2 gyerkőcöt?

2010. ápr. 21. 15:44
 4/16 anonim ***** válasza:

3. voltam, most látom h csak 2 gyerekről beszélünk, szóval akkor mindkettőt akarja vagy csak az egyiket!

plusz szerintem is jó amit az első írt, h a bíróságon azt is meg kell említeni, h fenyegetőzik, terrorizál....csak van igazság! drukkolok neked!!

2010. ápr. 21. 15:46
 5/16 A kérdező kommentje:
Természetesen a gyermekeimmel költöznék. Csak miattuk tűrtem a lelki terrort. Minden mellettem szól, az utolsó szakértői vizsgálat megerősítette, hogy alkalmasabb vagyok a gyereknevelésre, mint Ő. Egy ismerősöm azt mondta, hogy amíg nincs jogerős ítélet addig ne menjek sehova, mert akkor a másod fokú tárgyaláson azzal fognak előállni, hogy kiszakítottam a gyermekeim a megszokott környezetükből. Egyébként az új páromnál minden adott. Hatalmas ház, a gyermekeknek külön szoba, megfelelő anyagi háttér és elsősorban NYUGALOM, SZERETET!
2010. ápr. 21. 15:50
 6/16 anonim ***** válasza:
mennyi idő még a jogerős ítéletig kb?
2010. ápr. 21. 15:52
 7/16 A kérdező kommentje:
3 hét
2010. ápr. 21. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
ha neked ítélték a gyerekeket, akkor elköltözhetsz, szerintem legalábbis, én abból indulok ki, h válás esetén addig együtt kéne élni, amíg a másik még bevet mindenféle genyóságot....szerintem lehet a bíróságon arra hivatkozni, h terrorizált, ő meg mondhatja, h kiszakítottad a gyerekeket a környezetükből......nem sokra megy vele, mivel neked lettek ítélve, csak vagdalkozik, ügyvéded mit mond?
2010. ápr. 21. 15:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Az ügyvédem is azt mondja, hogy jobb lenne, ha maradnék a jogerős ítéletig, mert biztos benne, hogy fellebbezni fog.Azt mondta,hogy így nem tudnának belekötni semmibe. Viszont Ő is egyetért azzal, ha nem hagy békén, akkor lehet, hogy jobb menni. A párom elég türelmes, imádja a gyermekeimet, mindenben támogat, de félek, hogy ez az egész cirkusz tönkreteszi a kapcsolatunkat.
2010. ápr. 21. 16:10
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

15:40-nek. Vannak a 10%-ban azért mások is!!!

Barátnőm esete: viselkedése miatt otthagyta az élettársát, tehát nem férj. Az élettárs sértődöttségből gyermekelhelyezésit indított. Másba nem tudott kapaszkodni, közös vagyon nem volt - hisz élettárs. A férj egyébként pszichiátriai eset. Első fokon barátnőmé lett a gyerek. Másodfokon megtámadta az az állat és ő nyert. A barátnőm fellebbezett az ítélőtáblához, ahol szintén pert veszített. Most kéthetente láthatja a saját gyermekét, és ő fizet gyermektartást. Ja, barátnőm önerőből épített szép kertes házban lakik, pedagógus, biztos munkahellyel, nem iszi, nem dohányzik, nem is pasizik - pedig egy roppant dekoratív nő!!! Az élettárs olyanokat csinál, hogy majdnem elüti az utcán, fenyegeti, titokban fotókat készít róla, ugyanakkor videóra veszi, hogy ő nyalja-falja a gyereket. A gyerek pedig a kéthetes láthatás után, amikor azt mondja az anyja, hogy menni kell haza, azt mondja, hogy neki nem az a haza, neki itt van a szobája.

ITT A PÉNZ DOMINÁL. LE LETT FIZETVE A BÍRÓ, AZ ÜGYVÉD, MINDENKI.

KEDVES KÉRDÉSFELTEVŐ,NAGYON VIGYÁZZ, SZAKJOGÁSZT KERESNÉK A HELYEDBEN!! AHOL PÉNZ VAN KORRUPCIÓRA, OTT BÁRMI LEHETSÉGES!

2010. ápr. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!