Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsééég! Nem tudok dönteni mit lépjek! Költözzek vagy ne költözzek?
Szerintem ha szereted a párodat, akkor maradj vele!Üljetek le beszélgetni és mondd el neki őszíntén, mit érzel, mit szeretnél, hogyan lehetne kompromisszumot kötni!De ha nem kötődsz hozzá, érdemessebb lenne másként dönteni!
Gondold át, mit érzel, és mindenképp beszélj a pároddal!
Remélem, sikerül megértenetek egymást és jól alakulnak a dolgaitok!
Sok szerencsét!
Jól gondolod, a 2. gyerek vállalásával várnod kellene. Legalábbis addig, amíg kiderül, mit hoz ez a helyzet. Vagyis párod előbb szerezze meg a diplomát, aztán már látni fogod, hogy csak a lemaradása miatt ennyire ellenálló minden javaslatodra, vagy egyébként sem találjátok már a közös hangot a kettőtöket érintő kérdésekben.
Amúgy sajnos, akik szerették egymást, aztán szétváltak, valahogy így kezdték el érezni az első jeleit ennek...
Sztem örülj annak hogy ennyi mindent elértél!
Mi 9 éve vagyunk lassan együtt a párommal, és még eddig nem sikerült eljutni az összeköltözésig sem ..
Nem hogy a gyerekig...
Értékeld amit eddig elértetek, és ne nyavajogj!!!
Szerintem mindenképp fontos szempont,hogy a párod nem biztos a kistesóban-jelenleg.Mi is egy hasonló faramuci helyzetben vállaltuk annó a másodikat,aztán mikor kilábalt a (volt) férjem a munkanélküliségből és a vele járó érzelmi gödörből rájöttünk,hogy nem is igazán az volt a baj.A fontos kérdésekben való megegyezés,a konfliktusmegoldás,és minden egyéb a későbbiekben sem igazán ment.
Szerintem mindenképp várd meg míg egy kicsit kilábal a párod a gondjaiból,és akkor beszélgessetek el komolyan arról ki mit szeretne,nehogy később az legyen,hogy ő nem is akarta a második gyerkőcöt,vagy épp kicsit később szerette volna.
Remélem jó tanáccsal szolgáltam,minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!