Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsééég! Nem tudok dönteni mit lépjek! Költözzek vagy ne költözzek?
Kérlek VIGYÁZZ!!!
Férjed részéről csak kifogások vannak, meg, hogy költözzetek el, de hová? Az Ő szülőfalujába! Félő, hogyha elköltöztök,Te ott egyedül maradsz. Ott a férjed be tudja fejezni tanulmányait, ott talál munkát, ott szülhetsz kistestvért? Ezek csak buta kifogások! Próbáljatok beszélgetni, nyugodtan, türelmesen.Tudom, hogy nehéz!!!
Hidd el mélyen együtt érzek veled.Boldogabb napokat!
Szia!Az vagyok aki a kistesó után vált el.:-)
Azt még szeretném megkérdezni,hogy vidéken-ahova költöznétek-a párod szülei is ott laknak?
Csak azért kérdem,mert mi is laktunk a párom "szülőfalujában" és a problémák megoldása sokkal nehezebb családdal körülvéve.Ezt most úgy értem,hogy ha el is költöztök,jó lenne a problémákat előtte megbeszélni és megoldani,mert a szülők sajnos akarva/akaratlan rátesznek a problémákra egy rakással,főleg ha túl közel laknak-tapasztalat.Ezt még szerettem volna elmondani.
Minden jót nektek!
Szia! Semmiképpen se szülj még egy gyereket most, főleg így, hogy kerek-perec kijelentette, hogy jöhet a kistesó, ha neki nem kell vele foglalkozni. Én is nagyon szerettem volna két gyereket. De vagy a férjem, vagy én nem akartam. Abban viszont egyetértettünk, csak akkor jön a kistesó, ha mindketten akarjuk. kicsit több mint tíz év a korkülönbség, de megérte várni.
Minden bizonytalan körülötted, szerintem ne kapkodj, egyszerre csak egy probléma megoldására koncentrálj/jatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!