Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire gyakori a 22-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a 22-30 közötti babajat egyedul nevelő anyuka?

Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 01:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%
"Véletlenül" terhes lettem story. :-)
2016. aug. 29. 08:23
 12/23 anonim ***** válasza:
Ismerek néhányat. Miért?
2016. aug. 29. 08:59
 13/23 anonim ***** válasza:
56%

Bár azt gondolom, hogy a gyerek egy csapás az ember életében, és csak a hormonok vesznek rá, nem a vele járó tényszerű előnyök, azért sok nő szerintem magának köszönheti, ha faképnél hagyják. És nő vagyok!

Nem egy ismerősöm úgy "maradt egyedül", hogy "véletlenül becsúszott" a kölyök, mert annyira szűköltek már egy kölykért, hogy bármelyik idiótától bevállalták volna, hogy felcsinálja őket... illetve olyan eset is volt rengeteg, ahol borítékolható volt az "apa" hozzáállása a terhesség után, és a vak is láthatta, hogy utolsó kapálózás a gyerek, hogy együtt tartsa őket, mikor engedni kellett volna az egész kapcsolatot a fenébe, csak társfüggő volt és félt egyedül maradni.

MERT GYEREK KELL!!!!!

És nyomatják ezt a slágerszöveget, tűzön-vízen át, függetlenül a gyerek igényeitől, az elb.szott jövőbeli lehetőségeitől, amit ez az eszetlen ragaszkodás okoz aziránt, hogy végre képes legyen valamit felmutatni a nem túl sikeres életében, hogy igen! engem is megdugtak és szültem.

Lehet lepontozni, sajnos ez a hozzáállás szerintem igenis gyakori a "magára hagyott szegény szerencsétlen anyukák között"...

2016. aug. 29. 09:34
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

Én akit ismerek párat sajnos ész nélkül b.asztak és sok esetben a nem védekezés vezetett ehhez, némelyik azt se tudta ki az apuka!

Nem betervezett gyerek, fiatalok, se lakás, se munkhalye aztán a papa meg szépen tiplizik mint aki jól végezte a dolgát anyuka meg gyerekfejjel vagy eljátsza ő milyen f.asza nő majd felneveli egyedül, vagy azt hiszi ha majd megszüli a babát akkor majd visszaédesgegti azzal magához az apukát ami persze nagyon nem így van.

Szóval egy szó mint száz védekezni is kellene néha napjan nem csak fejetlenül tojózni, mert úgyis az anyuka szívja meg később és marad magára a gyerekkel a férfi lazán pápát tud mondani és habzsi dőzsizni az életben mig az anyuka babázhat és elvan cseszve a tovabb tanulasa meg a fiatal kora!

2016. aug. 29. 09:59
 15/23 anonim ***** válasza:

Nálunk sopronba is van jópár ilyen. A mai világban sajna mondhatni h megszokott.

Énis egyfűl nevelem a 2éves lányom,jól megvagyunk és megtudom szerencsére oldani a gyereket anyáwék és papámék segítségével,dolgozom egy kocsmába heti két nap és Bv-s sulit csinálom. Aztán ha megy oviba kicsit könnyebb lessz. Meg gyerekkel se áll meg az élet,a barátok megmaradtak és van párom is aki imádja a lányom,neki is van és semmiképp nem tervezünk többet.

Kb 1évig voltam az apjávak,és igen becsuszott a gyerek és öszinte leszek nem akaitam megtartani,az apja gyözködött,ragaszkodott hozzá h megoldjuk,ja ő megoldotta 5hos terhes voltam azt lelépett. Pedig csinos vagyok meg nem vagyok nehéz eset. Volt 4év munkaviszonyom is. Azóta se látta a lányát,fízetni viszont magától fízeti rendessen. De biztos én voltam a hibás h felcsináltattam magam és eltartatom magam az apával,dözsölök a gykból,ami a bevételem negyede se.

Vagy nem láttam előre h milyen embernek válalok gyereket,hát nem mert a 4éves fiát pl ő nevelte,azota vele se nagyon foglalkozik.

N24

2016. aug. 29. 10:13
 16/23 anonim ***** válasza:
egyedűl*,bocsi a hibákért.
2016. aug. 29. 10:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Körülöttem egyre több korombelinek van gyereke de kb. 20% -30% akik együtt vannak még. (max 3-4 éves gyerekek)

Köztük persze vannak olyanok akiknél még a csaj várta a babát de nem voltak együtt illetve alkalmi kapcsolat volt nekik.

(Szolnok megye)

2016. aug. 29. 11:02
 18/23 anonim ***** válasza:
94%
Igen egyre többet,pedig házasságba érkezett tervezett gyerekekről van szó nagyrészt.Csak hát a férfiaknak túl sok a felelősség...
2016. aug. 29. 15:47
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
A gyereket ti is akartátok.Legalább tudjátok hogy él az apjuk.A mamámé pl nem élte túl a háborút...
2016. aug. 29. 16:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem két férfiismerősöm áll a brokicumi másik végén.

Az egyiküknél két éves távkapcsolat után hirtelen nem működött a hüvelygyűrű. Aztán kiderült, hogy fel se rakta, mert szünetet tartott. Anyuciéktól elköltözni nem akart, illetve mindent a haverommal akart a család fizettetni, mondván, hogy ő külföldön dolgozó gazdag.

A másiknál a hölgyemény több vasat is tartott a tűzbe, volt egy eltartós, és pár szerető. Szerencsétlen haverom nem tudta, hogy beugró pénisz a szerepe, szerelmes lett. A csajszi dobta, viszont az élettárs gyanút fogott és DNS tesztet csinált. (egy szőke zöld szemű, és egy szőke kék szemű párnak ritkán születik sötét hajú, sötétbarna szemű gyereke).

A haverom a legvalószínűbb apuka.

Én pszichológiai tesztekhez kötném a gyerekvállalást

2016. aug. 30. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!