Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe, elmennétek, vagy nem?
Sziasztok! :)
Akkor most részletesen leirok mindent.. Először is 15 éves vagyok. Szüleim elváltak. Apummal maradtam, és rá 4 évre elvett feleségül valakit.. MOstanra van már egy másféléves kistesóm.. Augusztusban apa talált munkát külföldön, és ő kiment oda.. Mielőtt el nem ment, bemutattam neki a barátom, semmi gond nem volt vele, még apum el nem ment. A nevelőm eltiltott tőle.. Folyamatosan piszkált, pedig mindent megcsináltam amit kért.. Nem tudom, hogy ti voltatok már úgy, hogy valamit direkt csináltok, tuddom, hogy gyerekes, de na.. Kiszöktem egy éjszaka miatta, pedig tudtam, hogy észre vesznek.. Ez annak volt az eredménye, hogy olyan szinten, baszogatott állandóan, hogy orvoshoz kerültem, mert nem volt étvágyam az idegesség miatt, 1 hét alatt 6 kilót fogytam idegesség és stressz miatt. Eltiltottak a fiútól.. Na jól van, haza jön apám, buli volt itt, és össze találkoztunk a fiúval is minden, apának semmi ellenvetése nem volt.. Megmutattam neki, hogy mit kaptam tőle Karácsonyra, mert úgye apa csak Karácsonyra ért haza.. Hétvégén voltunk bevásárolni , és ugye elég sok mindent kaptam.. Megszólal a nevelőm, hogy túlzásba viszi amennyi mindnet vesz nekem, hogy nem érdemlem meg stb. Jól van, nem mondtam rá semmit, este iszonyatos nagy veszekedés volt itthon.. Persze ez miatt. Minden áthalatszott, mindennek lehordott, orditoztak és hogy ő elköltözik innen, nem köteles rám vigyázni. Pedig soha nem is kellett, mert volt, amikro itthon hagyott hetekre, meg még ha nem jött volna apa haza, akkor még a karácsonyt is egyedül töltöttem volna! És amikor volt ez a veszekedés, megint kiszöktem, csak ezúttal is lebuktam. Nem tudom voltatok-e olyan helyzetben, amikor már mindenből elegetek volt , és nem számit hova, de el innen.. És akkor ugye apum nagyon megvert, mindenki előtt lealázott, felpofozott, megcibált. De ezt is lenyeltem, pedig hogy ezeket irom, egy egy könnyvepp mégis kigördül :/ és akkor pénteken éjjel ment vissza, és akkor is meglátta h a fiúval még mindig beszélek, ki akarta dobni a macit amit adott ő . de nem dobta ki, hanem csak betette egy olyan szobába, ahol, nem lakunk, és eddig a nevelőmnek sem volt semmi baja, és, most ugye vissza hoztam a szobámba a macit, és akkor elkezdett nekemr eklamálni, hogy, miért hoztak be, mert apám ahogy kitette a lábát a házból, be is hoztam, és hogy dobjam ki a szemétbe.. És azon gondolkodtam, hogy menjek ael anyumhoz, vagy maradjak? KÉRLEK SEGíTSETEK! :(
Ha nem érzed jól magad a nevelőddel, apud nincs otthon, anyuddal viszont jól kijössz, akkor szerintem menj anyudhoz.
De beszéld meg előtte a szüleiddel.
Gondolom, apukádnak nagyon kellett a meló, hogy elment külföldre, mert azért gondolj bele, itt hagyta a feleségét egy másfél éves kicsivel és egy lázadó kamasszal. A nevelőd is meg lehet érteni.
Apukád hol ajándékokkal töm, hol elver, ez aztán az igazi nevelés! Beszéld meg vele, hogy elmennél anyukádhoz, de azért azt kalkuláld bele, valószínűleg ott is lesznek szabályok.
Kérdezd meg a családsegítőt!
Ahogy nézem, erőszak történt Veled, és tudnának segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!