Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel a titokkal?
Anyám megcsalta nevelő apámat akivel nagyából 7 éve él együtt . Véletlenül rájöttem és elmondtam anyámnak azóta anyám és köztem folyton megy a vita hogy miért kell meg hogy jobb lesz e így meg hasonlók. Csak az a baj hogy hülye fejemre meg ígértette velem hogy ne mondjam el senkinek és most olyan érzés gyötör hogy az leírhatatlan.
Lassan bele örülök ebbe a titokba .
Kérdező, ha valami egyszeri, vagy már biztosan lezárt dologról van szó, akkor szerintem felejtsd el, ha viszont folyamatban lévő párhuzamos viszonyról, akkor közöld anyáddal, hogy Te nem vagy hajlandó részt venni a párkapcsolati játszmájába, úgyhogy vagy elmondja ő, vagy elmondod te.
Tudod, ez a "szóljon most, vagy hallgasson mindörökre" effekt:)
Azt hallottad már, hogy mindig a rossz hír közlőjét büntetik???
Nem kell asszisztálni anyád félrelépéséhez, de nem kell beleszólnod sem!
Valamiért kialakult ez a helyzet és nem biztos, hogy te teljes mértékben belelátsz ebbe!
Ez egy qrva nagy titok. Már az egész világ tudja, kivétel a mostohapapi. Mondjad neki, hogy olvasgassa a gyk-t ha ő is meg szeretné ismerni a te szörnyűséges nagy titkodat.
Lehet, hogy ő is tudja, de nem érdekli...
Szerintem senkinek nincs joga arra kényszeríteni, hogy hallgass, és ezzel falazz neki. Tedd, amitől megkönnyebbülsz!
Aki titkolózásra bír Téged, annak van rejtegetnivajója, de Neked nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!