Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ezzel a titokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RedRosa94 kérdése:

Mit tegyek ezzel a titokkal?

Figyelt kérdés

Anyám megcsalta nevelő apámat akivel nagyából 7 éve él együtt . Véletlenül rájöttem és elmondtam anyámnak azóta anyám és köztem folyton megy a vita hogy miért kell meg hogy jobb lesz e így meg hasonlók. Csak az a baj hogy hülye fejemre meg ígértette velem hogy ne mondjam el senkinek és most olyan érzés gyötör hogy az leírhatatlan.

Lassan bele örülök ebbe a titokba .

2014. jan. 3. 13:54
 1/9 anonim válasza:
100%
Lehet,hogy sajnos nem ér sokat a válaszom.De én azt mondom hogy próbálj meg ne figyelni erre a dologra magadba tegyél rendet először.Gondold át hogy mi a fontosabb.Aztán tiszta fejjel nyugodtan közöld anyuddal.Én ugyanilyen helyzetben voltam két hete és nekem ez bevált. :)
2014. jan. 3. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha valami egyszeri, vagy már biztosan lezárt dologról van szó, akkor szerintem felejtsd el, ha viszont folyamatban lévő párhuzamos viszonyról, akkor közöld anyáddal, hogy Te nem vagy hajlandó részt venni a párkapcsolati játszmájába, úgyhogy vagy elmondja ő, vagy elmondod te.

Tudod, ez a "szóljon most, vagy hallgasson mindörökre" effekt:)

2014. jan. 3. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor máshogy buktasd le. Nehogy már kitegyen egy lelki terhelésnek.
2014. jan. 3. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
ha a szám a nickedben a születési éved akkor lehetne már saját életed is, és nem máséval foglalkozni, még ha az anyád is
2014. jan. 3. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

Azt hallottad már, hogy mindig a rossz hír közlőjét büntetik???

Nem kell asszisztálni anyád félrelépéséhez, de nem kell beleszólnod sem!

Valamiért kialakult ez a helyzet és nem biztos, hogy te teljes mértékben belelátsz ebbe!

2014. jan. 3. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

Ez egy qrva nagy titok. Már az egész világ tudja, kivétel a mostohapapi. Mondjad neki, hogy olvasgassa a gyk-t ha ő is meg szeretné ismerni a te szörnyűséges nagy titkodat.

Lehet, hogy ő is tudja, de nem érdekli...

2014. jan. 3. 16:02
 7/9 Paulik Áron ***** válasza:
Mondd meg anyádnak, hogy ha nem akarja szép lassan tönkretenni az életét, akkor vallja be. Ha képesek rendbe tenni a kapcsolatukat, nagyszerű, hajrá. Ha nem, akkor minek vannak együtt? Annyira gyengék tudnak lenni az emberek, ha szakítani kell... bár egy házasságnál mindent meg kéne tenni a rendbehozásért. De egy ilyet elhallgatva esély sincs rá. Szóval anyud a saját érdekében vállalja a felelősséget, és bizony tegyen meg mindent, hogy jóvátehesse.
2014. jan. 3. 16:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Ok köszi
2014. jan. 3. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem senkinek nincs joga arra kényszeríteni, hogy hallgass, és ezzel falazz neki. Tedd, amitől megkönnyebbülsz!

Aki titkolózásra bír Téged, annak van rejtegetnivajója, de Neked nincsen!

2015. máj. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!