Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Érdemes-e belemenni vétkes perbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e belemenni vétkes perbe?

Figyelt kérdés

A férjemmel aláírtuk ügyvédnél a közös megegyezést.Még csak a héten lesz beadva.

Közben kiderült,van egy csomó félretett pénz, amiről nem tudtam,szinte mindent én fizettem a rezsin kívül,pedig ő keres jóval többet.Volt bántalmazás is,van látleletem.Sok dologban engedtem,hogy szabaduljak minél előbb.Most átverve érzem magam.Lehet ezen még változtatni?

2016. aug. 29. 00:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A gyerektartást is két részletben akarja fizetni.
2016. aug. 29. 00:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Erről inkább az ügyvédet kérdezd szerintem.
2016. aug. 29. 00:37
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Orulj neki meg szabadultal kezd uj eletet.
2016. aug. 29. 00:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Van egy gyermekünk.Eddig sem tûlzottan törődött vele, az lesz neki a jövőben, amit most kialkudok.Az ėn fizetėsem felėltük minden hônapban.Ő meg szėpen gyűjtögetett.Most vett a nője lakåsåba ûj gėpeket, bûtorokat stb.S mår tervezi a közös lakås våsårlåsåt vele.De a gyerektartåst lealkudta.A lakåsbôl kevesebbel akart kifizetni,;mint ami jår.
2016. aug. 29. 03:04
 5/13 A kérdező kommentje:
1 hônapja vagyunk külön, akkor jöttem rå, hogy megcsal.
2016. aug. 29. 03:06
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
van ez így. ha lehet még módosítani, módosítsatok. amúgy meg keresnék egy jobb ügyvédet. A jó válóperes ügyvéddel nem lesznek megélhetési gondjaid. Ahogy most nézem, lesznek.
2016. aug. 29. 07:58
 7/13 anonim ***** válasza:
35%

Csak magadnak okozol fajdalmat ha tovabb perelsz.

Az uj novel ne foglalkozz inkabb allj talpra buszken es mutasd meg nincs szugseged ra.

2016. aug. 29. 08:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet 7-essel. Egyjó ügyvéd kell, mert a felgyűlt készpén fele jár.
2016. aug. 29. 08:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nincs beadva simán, de mi az a "vétkes per"?

A házasság alatti vagyongyarapodás az közös vagyon, ha eltitkolva van akkor is, ha meg már nem is titok, akkor főleg.

2016. aug. 29. 20:48
 10/13 A kérdező kommentje:
Az ügyvéd ezt mondta.Ha nincs közös megegyezés,akkor vétkes per.De akkor teregetni kell mindent.
2016. aug. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!