Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Már több, mint 1 éve nincs szex. Ha meg akar puszilni hánynom kell. Ha meglátom a fejét egyszerűen látni sem akarom. Még egy érintést sem tűrök. Házasok, én 37. A gyerek 5.

Ezen túl így kell élnem életem végéig? Naponta többször rinyálok! Hisztizek,pityergek..

Ne kíméljetek a véleményetektől!

2016. aug. 17. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most ez 37 évesen kérdés? Értem hogy ott a gyerek, de a gyereknek sem jó hogy látja hogy nem vagytok boldogok. Már egy 5 éves is érzi, később csak rosszabb lesz, a gyereknek sem lesz jó. Minél hamarabb véljatok külön, van ilyen amikor nem működik, de erősnek kell lenned. Vegyél egy nagy levegőt és váljatok el.
2016. aug. 17. 16:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Ennek a házasságnak befellegzett...
2016. aug. 17. 16:37
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

Hát biztos nagyon "jó" ember lehetsz Te is.

A férjed meg mekkora szemét, hogy nem maga Adonisz ő még 40 körül is. Halál reá!!!

2016. aug. 17. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont azért nincs egy éve szex mert ő is undorodik tőled...
2016. aug. 17. 16:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Tehat o akar kozeledni de te elutasitod?De akkor miert te rinyalsz,min hisztizel,miert pityeregsz?

Fizikailag romlott el vmi v vmit tett es meggyulolted?szamomra keves az info.

2016. aug. 17. 16:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Nincs veszekedés, nincs megcsalás. Jó képű a fószer, nem akarom bántani.

Én nem kívánom! Én vagyok a hibás, hogy kiszerettem belőle. Nem tudom hogy lett ez így.

2016. aug. 17. 16:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Újabb "seems legit" kérdés.

2016. aug. 17. 16:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha eléggé értelmes felnőtt ember lennél akkor tudnád, hogy ennek nincs értelme, és a gyerek miatt pedig nem szabad együtt maradni mert rámegy az életed.

Aztán a gyerek ahogy egyre nagyobb lesz eléri a 13-14 éves kort sz**arni fog a fejedre aztán egyre jobban sz**arik majd a fejedre, és észreveszed majd, hogy eltelt 20 év, és már 55 éves vagy, és egy szörnyű életben élsz, és rájössz, hogy erre.....csúnyán ráb**asztál

2016. aug. 17. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem gyerekes, éretlen, tudatlan, önbizalom-hiányos, önismerettel nem rendelkező, tervezésre és döntéshozatalra képtelen SELEJT vagy!

Valószínűleg a „párod” is rendelkezik ezekkel a jelzőkkel mind. Igazándiból nektek már nem számít, én a gyerkőcöt sajnálom, hogy szépen átveszi majd a viselkedésmintáitokat, és pontosan ugyanilyen selejt lesz, mint ti (ha csak önerőből nem küzdi majd le az örökségét).

Ha nem vagy képes felnőni, NŐvé érni, akkor bizony szenvedés lesz a hátralevő életed... csak rajtad áll!

Önismeret nem ártana első sorban... aki fel tudja ismerni az érzéseit-szükségleteit, az tud célokat meghatározni magának, tud utat találni a megvalósításukra, tud döntést hozni (tehát tudja mit-hogyan szeretne), a jelenben él, érzelmileg kiegyensúlyozott-boldog, stb...

Pont az ellentétje, mint amit az elején leírtam.

2016. aug. 17. 22:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Ooo.. Micsoda tapintatos, segítőkész válaszok. Élezgetitek a körmötöket? Feltettem egy kérdést és biztos bezavart a tökéletes életetekbe. Egy nyáj vagytok. Ti aztán okosak vagytok! Tisztelet a kivételnek.
2016. aug. 18. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!