Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te hogy éreznéd magadat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy éreznéd magadat, ha anyósodék elfogadnák unokájuknak a férjed szeretőjének a gyermekét?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk a férjemmel, mert született egy gyermeke a szeretőjétől. Férjem ezt a nőt választotta. Viszont kijelentette, hogy én semmiben nem vagyok hibás. Gyakorlatilag mindent megtettem a férjemért, a kapcsolatunkért, kitartottam mellette annak ellenére, hogy megütött egyszer, megcsalt, pénzt alig adott haza, és nem volt egy mintaférj. Mindent alárendeltem őneki, csak hogy ő jól érezze magát. Szerettem őt, ragaszkodtam hozzá, főztem-mostam rá stb. Most anyósomék elfogadták unokájuknak a gyermeket, aki született. Úgy érzem, hogy kihasználtak, anyósoméknak is csak addig voltam jó, amíg érdekük fűződött ahhoz, hogy foglalkozzanak velem. Ti hogy éreznétek magatokat? Ha volt már valaki hasonló helyzetben, érdekelne, hogy hogyan tette túl magát rajta.
2016. aug. 14. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a gyerek nem tehet semmiről, és szerencsésebb, mint én, mert az én nagyanyámnak soha nem voltam elég jó, pedig nem zabigyerekként születtem, őt legalább szeretik a nagyszülei, függetlenül attól, hogy az apja mennyire hülye.
2016. aug. 14. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy elfogadták az unokájuknak, ha egyszer az. Vagy szerinted miként kéne kezelniük a gyerekük gyerekét?

Értem én, hogy a megcsalás, válás, és az, hogy nem téged választott a férjed, az fáj. Ez eddig természetes.

De az is természetes, hogy az anyósodék az unokájukként fogják kezelni az unokájukat.

2016. aug. 14. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a fiúk gyermeke, ezért természetes hogy az unokájuk. A gyerek nem tehet semmiről.Ne okold magad miatt semmiért, ez igy alakult, valami hiányzott a férjednek a házásságotokból ezért keresett másfelé boldogságot, kalandot, ha minden annyira jó lett volna nem megy bele mással egy kapcsolatba. Mostmár ne hátrafelé nézzél, hanem probálj meg előre nézni, emlékezz a házasságodból a jó dolgokra a rosszakat meg felejsd el és ismerkedj meg egy férfival akivel ujrakezdheted az életedet. A volt férjednek már ujrakezdődött az élete, ahhoz te már nem tartozol, meg nincs is jogod már vele foglalkozni, a volt anyosodékkal sem. Ha nincs gyereketek valószinü teljesen, idegenként fogtok egymástól eltávolodni.
2016. aug. 14. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki életében egy válás az hatalmas lelki teher is, akkor mindenki egy kicsit érzelmileg bepánikol. De ezen az önsajnálaton, meg vádaskodáson jobb minnél hamarabb tuljutni. Ne foglalkozzál velük, elváltok, eleinte tég tartod a kapcsolatot a volt férjed szüleivel, de szépen folyamatosan el fog az is mulni. Probálj meg tanulságot levonni, tehát nekem ebből az a tanulság hogy nem kell cseléd módjára kiszolgálni senkit sem, ha ketten szeretik egymást akkor ketten csináljanak mindent, és nem kellene szolgának szegődnöd egyik férfi mellé sem. Legyen benned több tartás, és ne szolga legyél egy kapcsolatban, lehet több intimitás, beszélgetés közös program jobb, mint cseléd módjára kiszolgálni egy férfit. Ezt később ne tedd..
2016. aug. 14. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindent alárendeltem őneki, csak hogy ő jól érezze magát

Egy kapcsolat nem erről szól, ez itt halálra volt ítélve. Ott ahol egy nő így gondolkozik nem csodálom a megcsalást még a megütést sem.

Szerintem próbáld elfelejteni és kezdj el foglalkozni magaddal, mert az hogy így lealacsonyítottad magad egy kapcsolatnak nevezett valamire borzalmas önértékelésre vall, és amíg önmagaddal nem vagy rendben addig mindig csak a bocsi a szóhasználatért de a csicskája leszel a másiknak, mert ki fognak használni, mert te hagyod hogy kihasználjanak. Papuccsá válsz aki eltűri ezt, pedig nem erről szól embernek lenni, nőnek lenni, nem lehetsz sosem társ ha nem törekedsz egyenlő félnek lenni.

2016. aug. 14. 17:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nem értem a kérdést. még jó,hogy unokájuknak tartják a gyereket, amikor az unokájuk.

te voltál a hülye,hogy mindent eltűrtél a férjednek. nem mondom persze,hogy az első gond után el kellett volna válni. de azért lássuk be,hogy túl sok mindent eltűrtél neki.

legközelebb legyél okosabb és ne legyél mártír. te is megérdemled a boldogságot .olyat keress aki tisztel és megbecsül. kétirányú utca legyen!

2016. aug. 14. 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos rossz érzés lenne, de attól még az unokájuk. A gyerek nem tehet semmiről, még ha az anyja meg apja k...a, hímringyó is.
2016. aug. 15. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:

figyelj, unokájuk.

de te miért nem váltál mikor megütött?

2016. aug. 16. 08:31
 9/11 anonim ***** válasza:
A sértettség beszél belőled,és megértem,hogy fáj,és rosszul esik,de az a gyerek nem tehet semmiről,és ugyanúgy az unokájuk...
2016. aug. 16. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, nektek nincs gyereketek.

Úgy tűnik, mintha ex-apósodékat jobban hiányolnád, mint a férjedet, miért?

2016. aug. 18. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!