Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 30-as évei végén lévő, kisgyer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as évei végén lévő, kisgyermekes anyák akik elváltatok, hogyan sikerült átvészelni?

Figyelt kérdés
A férjem, bár nagyon szeretem, de elviselhetetlen természetű. Képtelen az érzéseit kimutatni, képtelen szeretni és mindig minden csak akkor jó, ha úgy alakul ahogyan ő akarja. Most jutottam el odáig, hogy nem bírom tovább. Nem akarom az egész életemet gyomorgörccsel leélni, hogy éppen mibe fog belekötni. Nem akarok minden áldott nap sírni a keménysége miatt. Csak félek az ismeretlentől, attól, hogy egyedül is meg tudom állni a helyem, mint anya és mint családfenntartó. Nektek mi segített?
2016. aug. 4. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is azt kell nagyon jól átgondold, hogy őt küldöd-e pszichiáterhez vagy párterápiára mentek-e. Ha nagyon jól átgondolod, szerinted mi lehet az oka, hogy így megváltozott?
2016. aug. 6. 00:22
 12/16 A kérdező kommentje:
A párterápia sajnos itt nem segít. Valójában nem velem vagy a családjával van baja, hanem az egész világgal csak rajtunk vezeti le a feszültségét. Szombaton tartottuk a születésnapi ünneplését. Anyósommal összedolgozva a kedvenceit sütöttük, főztük. A gyerekek sajátkezűleg készítettek ajándékot neki,összegyűlt a nagy család minden szép és jó volt, amíg a 80 éves nagymamája ki nem borította a salátáját az asztalra, amiből egy szem fetasajt a telefonján landolt. Őrjöngve dobott ki mindenkit. Mindenképpen orvoshoz kell vinnem. Apai ágon tele van a családja sikeres öngyilkosságot elkövetett, depressziótól szenvedett rokonokkal. 2 órán át vigasztaltam a mamit, csak mesélt és mesélt.
2016. aug. 8. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek a gyerekeitek? Nem félnek, rémülnek meg ilyenkor, amikor látják az apjukat kiborulni?

Nekem félelmetes amit leírtál.

2016. aug. 9. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Na, ez tényleg más megvilágításba helyezi a dolgot!

Hm, hm.

Kicsit OFF: Ha a vendégsereg egyik tagja lettem volna, akkor éles hangon megmondtam volna neki, hogy ha valaki olyan hülye, hogy a telefonját az étkezőasztalon tartja, az meg is érdemli, hogy ráfolyjon az étel/ital! A történtek miatt egyedül saját magára haragudhat! (Nyilván te, kérdező, nem akadtál ki azon, hogy abroszra folyt a saláta.)

Nos, ha ilyen géneket örökölt, akkor tényleg mondd el neki, hogy vagy elmegy pszichiáterhez, vagy elválsz tőle már csak a gyerekek érdekében is.

Egyébként ilyenkor apja, anyja sem tud hatni rá?

Illetve szerinted ők (szülei) tudnának segíteni rábeszélni, hogy orvoshoz forduljon?

Mindenesetre, ha elválsz tőle, akkor - bár tudom, drága a maszek pszichológus - addig semmiképp se kezdj másik párkapcsolatba, amíg TE nem mész el pszichológushoz. Ui. hidd el, nem véletlen, hogy ilyen embert vonzottál be! Még akkor is, ha nem láttad ezt rajta. Ezek tudat alatti dolgok. Szóval mindenképp meg kéne értened, miért ilyen embert vonzottál be, és hogyan változz meg, hogy legközelebb ne ilyet vonzz be.

2016. aug. 9. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem akarok kötözködni, nincs tapasztalatom válás/gyerekek terén, de valamin nagyon megakadt a szemem.

"mosok, főzök, takarítok, nevelem a gyerekeket."

Azt elárulnád miért te csinálod mindezt? Mert ha egyedül te csinálod, akkor utána is takarítasz, utána is főzöl stb. Miért? A gyerekek az ő gyerekei is. Az ő dolga is a nevelésük. A háztartást miért egyedül vezeted? Miért nem veszi ki a részét a férjed is belőle?

2016. aug. 19. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett veletek? Hasonló cipőben vagyok...
2017. febr. 23. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!