Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet átvészelni ezt...

Hogyan lehet átvészelni ezt az időszakot? Lehetek még boldog?

Figyelt kérdés

Hamarosan elválunk a férjemmel. Egyéb okok miatt, egyenlőre kényszerűek vagyunk együtt élni továbbra is. Hogyan lehet így kibírni a mindennapokat?

Szeretem a munkám, és az legalább lefoglal, de itthon általában roszkedvű leszek emiatt. Boldogtalannak és magányosnak érzem magam, vágyom valakire, akiben társra lelhetnék, de a helyzet miatt még ismerkedni sem tudok. Fiatal vagyok, gyermek sincs.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Néha nagyon el tudok keseredni, annyira rossz így, ha tudnátok valami tanácsot adni, azt megköszönném.

2014. ápr. 19. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi sem tudtunk külön költözni,(nem egyeztünk a vagyonon)Depis lettem, aztán szép lassan kölcsönösen genyózni kezdtünk egymással.Amikor nem bírtam tovább, mentem. Meg kell találni a módját mihamarabb különköltözni. Van munkád, még egy szoba is megtenné. Új életet kezdtetek.... Rajta!
2014. ápr. 19. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

En ugyan csak egy kapcsolatbol szalltam ki epp, nem hazassagbol, de szerintem sem megy hosszu tavon egyutt lakni. Minel elobb kulon kell menni, egyreszt amig meg nem gyulolitek teljesen egymast, masreszt az uj lehetosegek miatt. Azert igy is valamennyi ido kesz feldolgozni teljesen.

Amugy szerintem teljesen ki fogsz virulni es azt mondod, o, bar elobb leptel volna. Legalabbis en igy voltam. :)

Minden jot!

2014. ápr. 20. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

" Volt már valaki hasonló helyzetben? "

-á, még soha senki,te vagy az első a földön :))

2014. ápr. 20. 02:16
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Minden képpen mielőbb külön kellene költöznötök, mert ez így egyikőtöknek sem jó, idővel csak egyre rosszabb lesz. Sajnos.
2014. ápr. 20. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Pedig jobb lenne, ha valamelyikőtök elköltözne, mindkettőtök idegeinek érdekében.

Szüleid? Testvéred? Nincs semmilyen közeli rokon, akinél pár napig meg tudnál lenni?

2014. ápr. 20. 11:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Én mennék, nem ez a gond, de ő nem tudja fenntartani egyedül a házat, ezért megkért, hogy maradjak. De nekem így nagyon rossz, hogy kerülgetjük egymást. Megpróbálom valahogy megoldani, mert nem akarom, hogy elmérgesedjen a helyzet, hosszú távon semmiképp sem tudom ezt elképzelni, még napról napra is nehéz néha.

Köszönöm az eddigi tanácsokat nektek és hogy normálisan válaszoltatok!

2014. ápr. 20. 12:38
 7/8 anonim válasza:
Te magad írtad, hogy fiatal vagy. Ergo, előtted Az élet. Csak ne keseredj el és ne veszítsd el önmagad, akkor minden oké lesz. Gondolom, hogy barátnőid azért vannak. Esetleg csinálhattok közös programokat, azok nemcsak elterelik a figyelmedet, de még jó kedved is lesz. Fel a fejjel, van még elég hal a tengerben;)
2014. ápr. 20. 18:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ment a zöld kéz mindenkinek, nem én pontoztam le.
2014. ápr. 20. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!