Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb döntés? Származik-e hátrányom ebből a válásnál?
Ha meg tudtok egyezni jó ez így. Hát csak az apja...
Ha úgy gondolod nem lesz k. anyázás, ajtó rátok törés, akkor maradjatok így, a fő a békesség.
Mivanveletek? ! Nem egy fedél alatt, írta, hogy a volt férj addig az anyjához költözik.
Kedves Kérdező! Szerintem jó ez így, ha már tényleg elrendeztétek a dolgokat magatok közt és az érzelmek sem kavarodnak fel. Azt pedig ti tudjátok, hogy mennyire számíthattok egymásra, mert ti ismeritek egymást. A lényeg, hogy bízhassatok egymásban és segítsetek egymásnak, hogy ne járjon egyiktek sem rosszul!
Nem váltunk még el.Azért nem jó,mert ma is váratlanul betoppant,az erkélyt festették,azt felügyelte,addig játszott kicsit a gyerekkel.Még vannak érzelmek,én sírok,minden ilyen betoppanás után.A gyerek meg esténként kérdezi,hogy nem jön apa haza?
Szóval nem vagyok biztos benne,hogy ez a jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!