Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A nevével mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nevével mi lesz?

Figyelt kérdés
A barátom állítása szerint elvált a volt nejétől, kb már egy éve. De a nő neve miért maradt Facebookon a barátom vezetékneve, ha használja is aktívan a fiókot?
2016. jún. 19. 18:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

30. vagyok. Tényleg megdöbbentő, hogy sokan komolyan veszik azt az oldalt!

Amikor házas voltam, még annyi sem szerepelt ott, hogy kapcsolatban lennék egyáltalán valakivel. Egyáltalán nem mérvadó, hogy miket irogatnak ki ott emberek!

2016. jún. 21. 23:18
 32/34 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan nőt, aki mindkét előző férje nevét viseli, elintézte, mert még ezt is lehet.
2016. jún. 22. 15:38
 33/34 anonim ***** válasza:
Na, látom, előjött a szakma, a karrier. Igen, én sem változtattam meg a nevem, pont azért, amit előttem leírtak már. Ha az exnek nem tetszik, nagyívben. Szóval igen, maradt a nevem.
2016. júl. 1. 08:26
 34/34 anonim ***** válasza:
Egy második férj, vagy következő pár hogy fog örülni, hogy a felépített szakmai karriert az előző férj nevén folytatja a párja. ;)
2016. szept. 2. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!