Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valas utan 4 honappal vagyok ismerkedni szeretnek, korai?
Figyelt kérdés
Aki valas utan uj parra lelt hogy viselte az ex?gyerek? Tudom part nem egyszeru talalni akik gyerekekkel elfogadnak... 7eve randiztam es most mas mert ugye gyerekeim is vannak2016. máj. 23. 06:53
11/11 anonim válasza:
Úgy nem lehet neki állni, hogy egyből az első, második randin hangoztatom, hogy komolyat keresek. Soha, nem hogy gyerekkel. Egy, ettől menekülnek a pasik, a másik először programok kellenek és megismerni egymást testileg-lelkileg és majd eldől komoly lesz e. Aki akar talál, nem a gyerek az akadály, fejben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!