Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne már most ismerkedni?
Az a helyzet hogy hétfőn szakítottunk a barátommal. Nagyon de nagyon megviselt a dolog. Csak sírok meg minden de úgy érzem itthon nem bírok megmaradni de a barátok sem érnek rá mindig. Na és szóval felvett egy fiú msn-re ismerkedés céljából és elég helyesnek és aranyosnak tűnik. De nem akarom elkapkodni, és attól is félek hogy mi van ha ezt most csak azért csinálom hogy feledjek? Mert a srácot sem akarom megbántani. Ti mit tennétek?
Egyenlőre legyünk csak beszélő viszonyban aztán majd lesz ami lesz?
Hát szerintem még csak beszélgessetek,legyetek "barátok" ismerjétek meg egymást.Aztán ha úgy érzed akkor lehet akár több is.Am amiket leírtál h nem tudsz megmaradni az elég ismerős:)Én egy lány miatt vagyok így,és egész nap ilyen feszengő érzésem van:)
F/17
U.i.:Sok szerencsét az új kapcsolathoz:)
köszönöm a válaszokat :)
1. válaszoló ha megkérdezhetem ti is szakítottatok vagy csak úgymond álmodozol róla? :) én is kívánom neked hogy minél előbb találd meg a neked valót :)
hát tudom.Tegnap beszéltünk meg minden,aztán céloztam rá,aztán olyan furcsán válaszolt:)aztán ma lehet h elmegyek hozzá és elmondom neki a dolgokat,csakhát fosok töle h beégek mint a sz*r:SDe érzem h már nem csak tetszik,hanem szerelmes is vagyok:$Meghallok egy olyan zenét rögtön ő jut eszembe,vagy bármi,ha alapból rágondolok akkor majd kiugrik a szívem,este nem bírtam elaludni mert ő járt a fejembe:)szval ezek után nem szeretnék kibukni mert tuti padlóra kerülnék:/
De ez a kérdés most nem rólam szól:DÉs Ti h álltok a dologgal?:)
hát én mindenestre drukkolok neked:) sztem mindenképpen próbáld meg mert ha meg nem teszed akkor sosem tudod meg hogy mit szól a dologhoz..és ki tudja lehet minden jól sül el:D ha pedig mégsem sikerülne és kicsit "bedepiznél" ahohy én szoktam, akkor ott vannak a barátok akik segítenek ezt átvészelni :)
jah amúgy velünk most úgy van hogy "lesz ami lesz" alapon ismerkedünk, ezt neki is elmondtam..ma este elmegyünk kicsit sétálni hogy azért személyesen is beszéljünk :)
Hát köszönöm szépen:)Sok mindenki ezt mondta nekem,csak ahhoz bátorság is kéne:)De most talán erőt veszek magamon és elmegyek hozzá:)
Énis drukkolok neked:)Ha gondolod,és akarsz majd még beszélgetni,csak mint egy barát akkor nyugodtan írj privit:$:)
Még egyszer köszönöm szépen a bíztatás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!