Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valas utan 4 honappal vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valas utan 4 honappal vagyok ismerkedni szeretnek, korai?

Figyelt kérdés
Aki valas utan uj parra lelt hogy viselte az ex?gyerek? Tudom part nem egyszeru talalni akik gyerekekkel elfogadnak... 7eve randiztam es most mas mert ugye gyerekeim is vannak
2016. máj. 23. 06:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai. Ha kesznek erzed ra magad... Egy kapcsolatnak amugy sem a valassal van vege, sokkal korabban...
2016. máj. 23. 07:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtobben mar valas elott uj kapcsolatba kezdenek. 4 honappal valas utan nem korai
2016. máj. 23. 07:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Olyan kapcsolat, amiről a gyerekek is tudtak 6 évvel válás után lett mindkettőnknek. Egyébként meg attól, hogy van párod, amíg nem annyira komoly addig minek a gyerekeknek bemutatni?
2016. máj. 23. 08:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Csak te tudhatod, neked mi a korai, másokkal ne törődj. De a gyereknek csak akkor mutasd be, ha tényleg komoly a kapcsolat. Elvált szülők gyereke vagyok, egy embert is nehéz volt elfogadni, nem tudom, mi lett volna, ha havonta másnak mutatnak be...

Az exnek pedig semmi beleszólása. A párom elvált, amikor megismerkedtünk, már 4 hónapja külön éltek az exszel, válási papírok be voltak adva, csak ugye nyári szünet... Szóval papíron még házasok voltak, amikor összejöttünk, gyakorlatilag már semmiféle kapcsolatot nen tartottak. Komoly hiszti is lett belőle, nem tudom, mire fel, de nem is lényeges. Ő több mint egy éve nem talál párt, pedig keres.

Mindenki másképpen dolgozza fel a traumákat, és igen egy kapcsolat nem váládkor lesz halott.

Azzal törődj, neked mi a jó a gyermeked igényeinek maximális figyelembevételével. Ha úgy érzed, készen állsz, tedd meg.

2016. máj. 23. 08:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem korai. Te az apuka vagy az anyuka vagy? Apukának biztos könnyebb párt találni gyerekkel, mint az anyukának.
2016. máj. 23. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:

#5:

Nem feltétlen .. az én exem három gyerek mellett is tucatszám tudott "párt" találni magának a válás után :-D

2016. máj. 24. 08:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy?
2016. máj. 24. 12:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Anyuka vagyok

Ja es nem egyalkalmas part keresek

2016. máj. 24. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem két és fél éve van állandó párom, de nem ismerik a gyerekek. Mondjuk én az apuka vagyok, így egyszerűbb. Tudnak róla, mesélek sztorikat, stb. de nem találkoztak még.

Exemnek volt több kb. fél éves, komolyabbnak is induló kapcsolata, akiket nem ismertek meg a gyerekek. Soha nem tudhatod, hogy mi lesz egy kapcsolatból; nem tudhatod, hogy egy éjszakás lesz -e, vagy komolyodik. Hiszen nem lehet úgy párt keresni, hogy te most a következő 15 évre keresel. Hogy választod ki, hogy erre ki az alkalmas? Ismerkedni kell, próbálkozni. Akkor tud egy kapcsolat komoly lenni, ha megismeritek egymást és megfeleltek egymásnak kölcsönösen. Ennek meg sok buktatója lehet, olyanok is, amik hónapok alatt derülnek ki. Legtöbb ilyen nő, azért nem talál párt, mert görcsösen "komolyat" keresnek ... de hát azt nem lehet ... komoly akkor lesz, ha egy csomó feltétel teljesül és meg tudjátok kötni a kompromisszumaitokat ... az meg idő, idő, idő.

A gyerekeknek, meg az exnek elég akkor tudni/megismerni, amikor már eldőlt, hogy komoly ... de szerintem ez alsó hangon is túl van egy fél éven.

2016. máj. 24. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem korai, randizni, lazább kapcsolatokra. Újra szabad Vagy. Attól, hogy gyereke van az embernek nem lesz apáca, nőnek kell éreznie magát, gyengédségre, szexre is szüksége van. Szerintem komoly kapcsolatra még 4 hónap után , ha megviselt a válás vagy bánod, akkor még lehet nem kellene belefogni. Nem jó egyből komolyba ugrani, kell a gyász idő. Ha viszont örülsz,hogy váltál és megszabadultál az exedtől, akkor más. Miért lenne korai? Az más kérdés, hogy nyilván egyedül álló anyuka nem mindenkit mutat be a gyerkőcnek. 1-2- heteset semmikép. Megoldja valahogy a randikat. Ne aggódj, más is talál 2-3 gyerekkel is párt, mondjuk ha falun vagy kisvárosban élsz akkor nehezebb. kapcsolatokat. Egy nagyvárosban ez miért lenne akadály? Nem láttam még olyat aki gyerekkel ne talált volna és a gyerek az akadály.
2016. máj. 25. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!