Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mik az esélyeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az esélyeim?

Figyelt kérdés

Nos, a történetem: Egy 3 éves kisfiú anyukája vagyok,a fiam apjával 2 éve nem vagyunk együtt.A gyermek autómatikusan nálam mardadt,bíróságra nem volt szükség mert gyerektartásba és láthatásba megegyeztünk.Most viszont pár hónapja kiment Németországba dolgozni(nem valószínű hogy hazajon,ha mégis akkor évek kérdése)

A gyerek után érdeklődik,az itt megegyezett gyerektartást fizeti. Viszont én is kiszeretnék menni dolgozni Londonba,és vinném a gyermekem is.(mielőtt valaki jönne a pénzel,megvan már rá a pénzem,és rokonokhoz mennénk)

Apukával beszéltem erről,ő nem engedélyezi. Ilyenkor valami teendő van? Vagy semmi esélye hogy kimehessünk? Ha ügyvédhez elmegyek ilyen kérdésekre tud nekem választ adni? Bármilyen választ szivesen fogadok.

2016. máj. 16. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
beszélj egy ügyvéddel
2016. máj. 16. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell engedelyt kerned az apatol
2016. máj. 16. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell engedelyt kerni. Gyamhatosagtol kerhetsz hivatalos allasfoglalast, ok is megmonfjak, hogy nem szamit, mit mondd a gyerek apja. Mert dolgozni, jobb korulmenyek miatt mesz ki. Igyved is megmondha. Ugyhogy nyugi, pakolj, szervezd az eleted, a volt parod nem akadalyozhatja meg.
2016. máj. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!